Κορωνοϊός: Έχουν βρεθεί επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού και στην Τράπεζα Κύπρου

29.03.2020



Τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανθρώπων με κορωνοϊό έχουν βρεθεί και στην Τράπεζα Κύπρου, σε κατάστημα της επαρχίας Λευκωσίας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα διαχείρισης και προγραμματίστηκε άμεση απολύμανση των χώρων. Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση που έχει σταλεί στο προσωπικό της Τράπεζας:

«Έχουμε τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονωϊού στην Τράπεζα μας, σε κατάστημα του Δικτύου Καταστημάτων της Επαρχίας Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα διαχείρισης. Τα ενδεικνυόμενα μέτρα περιλαμβάνουν την διακοπή εργασιών του ίδιου του καταστήματος, όπως επίσης και άλλων επηρεαζόμενων καταστημάτων και άμεση απολύμανση των χώρων.

Έχει ήδη ξεκινήσει, υπό την ευθύνη της Πολιτείας, η διαδικασίας ιχνηλάτησης για εντοπισμό ατόμων που πιθανόν να είναι εκτεθειμένοι και για τους οποίους θα συσταθεί αυτοαπομόνωση και άμεση λήψη δείγματος για εξέταση. Συνεπώς, συνάδελφοι αλλά και πελάτες που ενδέχεται να έχουν εκτεθεί στον ιό, θα λάβουν προσωπικά ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές και η Τράπεζα θα είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους.

Τα μέτρα προστασίας και πρόληψης όπως σας έχουν ανακοινωθεί θα συνεχίσουν να υλοποιούνται. Καμία έκπτωση δεν μπορεί και δεν θα γίνει στα θέματα υγείας των συναδέλφων και των πελατών μας»

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


827