Έφυγε σε τροχαίο ο 25χρονος Θανάσης Οδηγός τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε Συγκλονίζει ο πατέρας του: «Αυτός ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι»

22.02.2020



Σε βαθύ πένθος αλλά και πολλά αναπάντητα γιατί έχει βυθιστεί η οικογένεια του Νάσου Καρανίκα, του 25χρονου που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρασύρθηκε με τη μηχανή του από τον οδηγό μιας μαύρης Corvette. Ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον Νάσο στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκε. Έκτοτε παραμένει άφαντος… Μια στιγμή ήταν αρκετή για να κόψει το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου ο οποίος επέστρεφε στο σπίτι του από την βόλτα του με φίλους.

«Το παιδί σχόλασε από την δουλειά του στις δέκα το βράδυ ήρθε στο σπίτι στον Καρέα έκανε μπάνιο και τον πήραν οι δύο φίλοι του -που είδαν και το συμβάν- στη Βάρκιζα να φάνε ένα σουβλάκι. Τελείωσαν τη βόλτα τους και επέστρεφαν στο σπίτι και έγινε το δυστυχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Εμάς μας πήραν τηλέφωνο από το νοσοκομείο περίπου στις 3:30 το πρωί από το νοσοκομείο της Βούλας» είπε ο κ. Γιώργος μιλώντας στο protothema.gr.

Ο Θανάσης, 25 ετών ήταν το πρώτο παιδί από τα δυο, της όμορφης οικογένειας του κύριου Γιώργου όπου με κόπο, αίμα και ιδρώτα, μαζί με την σύζυγό του μεγάλωσαν τα δύο τους παιδιά και χαιρόντουσαν που ζούσαν ανεξάρτητοι και ελεύθεροι.

«Ο Νάσος μου, ήταν ένα παιδί συνεσταλμένο, ηθικό, αγαπητό, κοινωνικό με όλους τους ανθρώπους, είχε πολύ καλά στοιχεία, ήταν καλή πάστα ανθρώπου. Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να πει κάτι κακό. Ήταν ένα παιδί σπάνιο. Το όνειρο του ήταν να ανοίξει ένα καφέ, ήθελε να το κάνει με έναν φίλο του. Δουλεύαν για να μαζέψουν τα χρήματα και να ανοίξουν το μαγαζί τους» ανέφερε ο πονεμένος πατέρας.

Ο κ. Γιώργος, βιοπαλαιστής και ο ίδιος έχει γνωρίσει για τα καλά τη σκληράδα της ζωής γνωρίζοντας πως και τα ατυχήματα είναι μέρος της, εκείνο όμως που δεν αντέχει και δεν συγχωρεί είναι η απανθρωπιά ορισμένων ανθρώπων όπως και του οδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου που αφαίρεσε την ζωή στο γιο του.

«Μπορούν να συμβούν ατυχήματα με πολλούς τρόπους, αυτό που με ενόχλησε και δεν το χωράει ο νους μου είναι πως είναι δυνατον να χτυπήσεις ένα παιδί, να φύγεις και να τον αφήσεις. Τι έγινε αυτό το παιδί, αυτος ο άνθρωπος που ήταν εκεί τι έγινε; Θεωρώ οτι αυτός ο άνθρωπος είναι ψυχρός, δεν έχει ανθρωπιά… δεν είναι άνθρωπος. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να έκανε κάτι τέτοιο. Έκανες κάτι, έγινε από λάθος ή από κάτι άλλο, τα πάντα μπορούν να συμβούν, οφείλεις όμως να είσαι εκεί. Γιατί εγώ πιστευώ ότι το παιδί μου ήταν ζωντανό… Έτσι πιστευώ. Και αν εκείνος ενδιαφερόταν και το έπαιρνε και ενδιαφερόταν μπορεί να ζούσε δεν ξέρω πως θα ήταν… Δεν βλέπω ανθρωπιά, αυτος ο άνθρωπος είδε το παιδί μου σαν ένα σκουπίδι, σαν να πατάς ένα γατάκι, που θα γυρίσεις να το κοιτάξεις μετά, εδώ ήταν σαν να πάτησε ένα πορτοκάλι… αυτό με ενοχλεί» είπε ταραγμένος στις σκέψεις του.

Είναι σίγουρος πως οι Αρχές μπορούν να βρουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, φτάνει να το θέλουν, οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ενώ ζητάει δικαιοσύνη για την ψυχή του παιδιού του που έφυγε τόσο άδικα από την ζωή.

«Πιστευώ ότι είναι εύκολο να βρεθεί ο οδηγός του αυτοκινήτου φτάνει να το θέλουν. Δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο. Με την τεχνολογία που υπάρχει μπορούν να βρουν τα πάντα. Δεν μπορώ να πω αυτο που θα έλεγαν πολλοί εάν έβλεπα μπροστά μου τον οδηγό του αυτοκινήτου. Το ποιόν μου δεν είναι τέτοιο που θα μιλαγα άσχημα όπως να τον σκοτώσω ή να τον καθαρίσω όχι… Θέλω δικαιοσύνη, θέλω να δικαιώσω το παιδί μου, θέλω να δικαστεί ο δράστης με ότι του αξίζει. Δεν είμαι δικαστής, είναι οι αρμόδιοι που ξέρουν. Να τιμωρηθεί για αυτό που έκανε. Γιατί έαν και εγώ το αμελήσω θα θεωρηθώ ένοχος ως προς την ψυχή του παιδιού μου και θα το σέρνω μαζί μου ότι δεν ενήργησα» καταλήγει ο πατέρας του 25χρονου Νάσου.

chnews.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


810