Τραγικό: Νεκρός ο Κώστας Παφίτης στην Λευκωσία με φρικτό τρόπο

20.02.2020



Ταυτοποίηθηκε η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας  17/2 μετά από φωτιά που ξέσπασε σε κτηνοτροφικό υποστατικό στην επαρχίας Λευκωσίας.

Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε και έφτασε στην περιοχή όπου και κατέσβησε την πυρκαγιά, ωστόσο έγινε αντιληπτό πως εντός του υποστατικού βρισκόταν ένας άνθρωπος αφού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα.

Μετά από επιστημονικές εξετάσεις και λήψη δείγματος DNA επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις, αφού νεκρός είναι ο 75χρονος ιδιοκτήτης του υποστατικού, Κώστας Παφίτης.

Στη σορό του άτυχου 75χρονου έγινε νεκροτομή, χωρίς να ρίξεις φως στα αίτια του θανάτου του λόγω της προχωρημένης απανθράκωσης. Λήφθηκαν δείγματα για περαιτέρω εξιδεικευμένες εξετάσεις αφού παραμένει άγνωστο αν ο άτυχος άντρας ήταν ζωντανός την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Θυμίζουμε ότι την Δευτέρα (17/02) γύρω στις 22:00 το βράδυ ξέσπασε πυρκαγιά σε Λυομένο υποστατικό, εντός κτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή Αγίων Τριμιθιάς της Επαρχίας Λευκωσίας και έγινε αντιληπτό πως εντός του υποστατικού βρισκόταν ένας άνθρωπος αφού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα που οι εκτιμήσεις έκαναν λόγο πως ανήκει στον άτυχο 75χρονο.  

tothemaonline.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1208