Βίντεο ΣΟΚ: Η αδελφή της 26χρονης που τραυματίστηκε στην μαφιόζικη απόπειρα της Αγίας Νάπας: «Φίλος μας πρόλαβε να την σπρώξει»

17.02.2020



Λίγες ώρες μετά την πρώτη σύλληψη για την μαφιόζικη επίθεση στην Αγία Νάπα, και η οποία αφορούσε 38χρονο Ελληνοκύπριο, η αδελφή της 26χρονης που κτυπήθηκε κατά την απόπειρα φόνου μίλησε σε Ελληνικά ΜΜΕ.
Μιλώντας στον Alpha Ελλάδος, αναφέρει πως η αδελφή της δέχτηκε δύο σφαίρες στο σώμα και στα πόδια. «Η υγεία της έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, όμως τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα κρίσιμα διότι υπάρχει ο φόβος των επιπλοκών. Νοσηλεύται στη ΜΕΘ όμως επικοινωνεί με το περιβάλλον.»

Στη συνέχεια περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές στην καφετέρια και πώς η αδερφή της σώθηκε από θαύμα.«Καθόμασταν στην καφετέρια όταν είδαμε έναν άντρα που είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαντήλι να βγαίνει από εστιατόριο. Προσπαθούσε να βρει στόχο. Όταν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που έψαχνε είχε φύγει, σηκώθηκε, κοίταξε τον κόσμο και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά. Ευτυχώς ένας φίλος μας πρόλαβε να σπρώξει την αδελφή μου στο έδαφος και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι».

Πηγή: https://cyprustimes.com/



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


694