Βίντεο ΣΟΚ: Η αδελφή της 26χρονης που τραυματίστηκε στην μαφιόζικη απόπειρα της Αγίας Νάπας: «Φίλος μας πρόλαβε να την σπρώξει»

17.02.2020Λίγες ώρες μετά την πρώτη σύλληψη για την μαφιόζικη επίθεση στην Αγία Νάπα, και η οποία αφορούσε 38χρονο Ελληνοκύπριο, η αδελφή της 26χρονης που κτυπήθηκε κατά την απόπειρα φόνου μίλησε σε Ελληνικά ΜΜΕ.
Μιλώντας στον Alpha Ελλάδος, αναφέρει πως η αδελφή της δέχτηκε δύο σφαίρες στο σώμα και στα πόδια. «Η υγεία της έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση, όμως τα πρώτα 24ωρα είναι πάντα κρίσιμα διότι υπάρχει ο φόβος των επιπλοκών. Νοσηλεύται στη ΜΕΘ όμως επικοινωνεί με το περιβάλλον.»

Στη συνέχεια περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές στην καφετέρια και πώς η αδερφή της σώθηκε από θαύμα.«Καθόμασταν στην καφετέρια όταν είδαμε έναν άντρα που είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαντήλι να βγαίνει από εστιατόριο. Προσπαθούσε να βρει στόχο. Όταν κατάλαβε ότι ο άνθρωπος που έψαχνε είχε φύγει, σηκώθηκε, κοίταξε τον κόσμο και άρχισε να πυροβολεί στα τυφλά. Ευτυχώς ένας φίλος μας πρόλαβε να σπρώξει την αδελφή μου στο έδαφος και δεν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι».

Πηγή: https://cyprustimes.com/Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
331