Αυτός είναι ο 38χρονος γνωστός Κύπριος που συνέλαβαν για το γκαγκστερικό χτύπημα στην Αγία Νάπα

17.02.2020



Έναν Ελληνοκύπριο, 38 ετών έχει στα χέρια της η Αστυνομία σε σχέση με την υπόθεση που από τα ξημερώματα της Κυριακής έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τις κυπριακές αρχές. Οι ανακριτές της υπόθεσης οδηγήθηκαν στα ίχνη του 38χρονου Ελληνοκύπριου μετά την εξασφάλιση σχετικής μαρτυρίας, ενώ διερευνάται κατά πόσον είναι το πρόσωπο που καταγράφεται σε βίντεο να περνά μπροστά από την καφετέρια, περίπου μισή ώρα πριν από τη διάπραξη της απόπειρας φόνου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ανώνυμο τηλεφώνημα που «έδειχνε» τον 38χρονο, που όπως προέκυψε είναι καλά γνωστός στην ΥΚΑΝ. Πρόκειται για πρόσωπο που βρέθηκε στο παρελθόν ενώπιον της δικαιοσύνης για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύλληψη του έγινε σε κατάστημα στη Λάρνακα και ακολούθως μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αμμοχώστου για ανάκριση. Ακολούθησαν έρευνες στην οικία του στην Πάφο, ενώ παραλήφθηκαν συσκευές τηλεφώνου που είχε στην κατοχή του για έλεγχο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώπιον των ανακριτικών αρχών υπάρχει και επιστημονική μαρτυρία που τον συνδέει.

Δείτε ακόμα: Δείτε: Αυτοί είναι οι τέσσερις τραυματίες της γκανγκστερικής επίθεσης στην Αγία Νάπα;

Ο 38χρονος αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ερευνών. Οι έρευνες σε σχέση με την υπόθεση είναι εντατικές και δεν αποκλείεται σύντομα να προκύψουν περαιτέρω εξελίξεις, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο και νέας σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι από το «τυφλό» χτύπημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, τραυματίστηκαν τέσσερα πρόσωπα. Τρεις Ελληνοκύπριοι άντρες και μία γυναίκα από την Ελλάδα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά ωστόσο δεν κινδύνευσε η ζωή τους.

Πάντως, ο επιχειρηματίας που θεωρείται ότι ήταν ο στόχος του επίδοξου δολοφόνου, φαίνεται πως αντιλήφθηκε ότι κάποιος βρισκόταν έξω από την καφετέρια και πρόλαβε να αναχωρήσει από εκεί περίπου 20 λεπτά προηγουμένως, φεύγοντας από την πίσω πόρτα χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, και την Παρασκευή που μας πέρασε, άγνωστος άντρας με καλυμμένο πρόσωπο, παρακολουθούσε το χώρο γύρω από την καφετέρια.

cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1688