Μόλις συνελήφθη ο απαγωγέας Αλέξης Μουζουρίδης: Kαλά στην υγεία της η 19χρονη και το 10 μηνών βρέφος

08.02.2020Μετά από εντατικές έρευνες, η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον 28χρονο που καταζητείτο για την αρπαγή και απαγωγή της 19χρονης πρώην συμβίας του και του δεκάμηνου βρέφους τους. Η Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του μετά από τις ασταμάτητες έρευνες που πραγματοποίησαν στη Λεμεσό. Ο δράστης συνελήφθη σε διαμέρισμα που ενοικίαζε στο χωριό Κοιλάνι, στο οποίο βρέθηκαν επίσης και η συμβία και το βρέφος τους. Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και παραλήφθηκαν από την Αστυνομία. Εναντίον του 28χρονου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν απαγωγή, κοινή επίθεση, απειλής βιαιοπραγίας, αμελούς και επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης οχήματος χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη του, αδικήματα που διαπράχθηκαν σήμερα στην επαρχία Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος το απόγευμα ανέκοψε το όχημα, που κινείτο στην περιοχή Αγίου Συλά, στο οποίο επέβαιναν η 19χρονη, πρώην σύντροφός του, το βρέφος της, 10 μηνών και φίλη της, επίσης 19 χρόνων.
 
Στη συνέχεια, ασκώντας βία και εξαπολύοντας απειλές, ο πατέρας του βρέφους και πρώην συμβίος της, ανάγκασε την 19χρονη φίλη της, να κατέβει από το όχημα. Σε αυτό εισήλθε ο ίδιος και τράπηκε σε φυγή, μαζί με την πρώην συμβία του και το παιδί. Στη συνέχεια, η 19χρονη σήμανε συναγερμό στην Αστυνομία και την ενημέρωσε για την απαγωγή.  
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δεν είναι η πρώτη φορά που απήγαγε τη μητέρα και το βρέφος.

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


516