Σπαραγμός για τον θάνατο της 28χρονης Φρατζέσκας! Άφησε πίσω ένα αγοράκι 2,5 ετών!

06.02.2020Βαθύτατη θλίψη στην κοινωνία της Σύρου προκαλεί ο αναπάντεχος χαμός μιας νεαρής γυναίκας, της Φρατζέσκας Βεροπούλου, η οποία «έφυγε» για το μακρύ ταξίδι, μόλις σε ηλικία 28 ετών.

Δεν το χωράει ο νους και είναι κάτι περισσότερο από αναπάντεχο όταν φεύγουν από τη ζωή τόσο νέοι άνθρωποι, επειδή τους χτύπησε την πόρτα από νωρίς ο καρκίνος και δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο στη μικρή κοινωνία του νησιού.

Πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν λόγια, όταν μάλιστα σκεφτούμε ότι η Φρατζέσκα αφήνει πίσω της ένα αγοράκι μόλις 2,5 ετών!

Η 28χρονη χαμογελαστή κοπέλα έδωσε στην καλύτερή της ηλικία την πιο δύσκολη μάχη της σύντομης ζωής της. Ήταν όμως και η πιο άνιση μάχη, απέναντι στον χειρότερο εχθρό του ανθρώπου. Δεν ήταν μεγάλο το διάστημα αυτής της μάχης, το πρόβλημα υγείας της ήταν πολύ σοβαρό και η κατάστασή της επιδεινώθηκε με σφοδρότητα. Νοσηλεύτηκε σε αντικαρκινικές μονάδες, έκανε θεραπείες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η Φρατζέσκα έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, έχοντας να προλάβει να δημιουργήσει ένα μικρό πλάσμα το οποίο μπορεί να είναι συνέχειά της μέσα στην σκληρή πραγματικότητα της ζωής.Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα
1340