Φωτο απο τους υπόλοιπους επιβάτες της τραγωδίας που συγκλόνισε τον πλανήτη: Ποιοι πέθαναν μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του;

27.01.2020



Το φως της δημοσιότητα είδαν τα ονόματα των συνεπιβατών που ήταν στη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του NBA Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του! Ενώ, μία ανατριχιαστική προφητική ανάρτηση το 2012 είχε προβλέψει το θάνατό του!

Η ταυτοποίηση των ανθρώπων που ήταν μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ και την κόρη του στο ελικόπτερο, αύξησε το μέγεθος της τραγωδίας, καθώς εκτός από τη 13χρονη Τζιάνα, ένα ακόμη παιδί, ίδιας ηλικίας έχασε τη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την κόρη του προπονητή της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Orange College. Λίγες ώρες μετά το αρχικό σοκ, ταυτοποιήθηκαν άλλα τέσσερα θύματα, τα οποία ήταν ο προπονητής της κολεγιακής ομάδας μπάσκετ του Orange, John Altobelli, η σύζυγος και η κόρη του κόουτς, καθώς και ο αδερφός του, ο οποίος ήταν διευθυντής επικοινωνίας της κολεγιακής ομάδας. Νεκρός είναι και ο βοηθός προπονητή του Orange, Ron La Ruffa.

Ο όγδοος επιβάτης ήταν επίσης γυναίκα και συγκεκριμένα η Christina Mauser, η οποία ήταν προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Harbor Day School στο Corona Del Mar.

 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




9502