Ανατριχιαστική η μαρτυρία της 7χρονης για το φονικό της Πάφου «Είδα τον παπά να χτύπα την μάμα και μετά κοιμήθηκε»

21.01.2020



Συγκλονίζουν κυριολεκτικά τα όσα προκύπτουν από την διερεύνηση της στυγερής αυτής δολοφονίας που διαπράχθηκε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών τους. Το 7 χρονο κοριτσάκι άκουσε φωνές και ξύπνησε με τα δύο μικρότερα  αδελφάκια ηλικίας 3 και  4 ετών. Είδε τον πατέρα του να χτυπά με μαχαίρι την μητέρα του και μετά όπως το ίδιο το παιδί είπε. «Η μαμά κοιμήθηκε». Το παιδί αναμένεται σήμερα να δώσει κατάθεση  στη παρουσία παιδοψυχολόγου.

Άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο  Χουσείν Φαρούχ 42 ετών από τη Συρία  ύποπτος για τον εκ προμελέτης φόνο της εν διαστάσει συζύγου του Κάντας Αννούρη.  Η άτυχη Κάντα μόλις 31 ετών και μητέρα 7 παιδιών  ζητούσε το τελευταίο διάστημα απεγνωσμένα προστασία αφού αισθανόταν ότι κινδύνευε από την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της.

Τον είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι την κακοποιούσε. Μια εβδομάδα  πριν από το στυγερό έγκλημα η αστυνομία καταχώρησε εναντίον του  ποινική υπόθεση στο δικαστήριο ενώ εξασφάλισε διάταγμα απομάκρυνσης του ιδίου από την οικία όπου διέμενε η Κάντα με τα τρία μικρότερα από τα 7 παιδιά τους.

Τα άλλα δύο παιδιά έμεναν με τον αδελφό του υπόπτου στην Πάφο και τα πιο μεγάλα ηλικίας 17 και 16 χρόνων ζουν στη Συρία κοντά σε συγγενείς τους. Τα προβλήματα  του ζευγαριού γνώριζε και το γραφείο ευημερίας.  Παρ όλα αυτά η κοπέλα αισθανόταν ότι δεν είχε προστασία από πουθενά και ότι κινδύνευε η ίδια της η ζωή και είναι γι αυτό το λόγο που  πριν από μερικές μέρες ενημέρωσε την οικογένεια της στη Συρία. Τέσσερεις μέρες πριν το φονικό  είχε έρθει από τη Λευκωσία στην Πάφο  ένας ξάδελφός της  κατόπιν προτροπής των  δικών της  για να την βλέπει καθημερινά. Χθες το μεσημέρι όταν πήγε να την επισκεφθεί στο σπίτι της η Κάντα ήταν ήδη νεκρή. Την βρήκε η κοινωνική λειτουργός που πήγε στις 11.40 να την επισκεφθεί. Της χτυπούσε την πόρτα και δεν ανταποκρινόταν. Το κλειδί βρισκόταν στην πόρτα η λειτουργός  άνοιξε και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Η αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία σύμφωνα με την οποία μετά το έγκλημα ο δράστης πήρε τα τρία παιδιά του και τα μετέφερε στο σπίτι του αδελφού του λέγοντάς του  να τα προσέχει. Η άτυχη κοπέλα προσπαθούσε μάταια να περιποιηθεί το τραύμα  με μια γάζα. Δεν άντεξε και ξεψύχησε από εσωτερική αιμορραγία. Αργότερα οι εξεταστές της υπόθεσης εντόπισαν στην κουζίνα το μαχαίρι με το οποίο ο δράστης διέπραξε το έγκλημα. Ήταν μοιρασμένο στα δυο.

Οι έρευνες για εντοπισμό του 42χρονου  απέβησαν μέχρι στιγμής άκαρπες . Από τα ξημερώματα που υπολογίζεται ότι διαπράχθηκε το έγκλημα μέχρι τις 11.40 που εντοπίστηκε το θύμα πέρασε αρκετός χρόνος για να κρυφτεί ή να διαφύγει . Το βέβαιο είναι πως δεν αναχώρησε στο εξωτερικό μέσω των αεροδρομίων Πάφου και Λάρνακας. Το ενδεχόμενο να κρύβεται κάπου  ή να έχει διαφύγει στα κατεχόμενα είναι κάτι που διερευνάται.

omegalive.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα


894