Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το φονικό στην Πάφο: Έσφαξε ενώ βρίσκονταν τα παιδιά στο σπίτι την 31χρονη γυναίκα

20.01.2020



Ανθρωποκυνηγητό στην Πάφο για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη του στυγερού εγκλήματος – «Κλείδωσε» η Αστυνομία ότι δράστης είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της 31χρονης πολύτεκνης μητέρας – Σπίτι την ώρα του φονικού τα παιδιά – Μία φονική μαχαιριά στο στήθος – Πότε τοποθετείται χρονικά το στυγερό έγκλημα – Προσπάθησε μόνη της να σταματήσει την αιμορραγία η άτυχη γυναίκα – Μαρτυρίες για φωνές από το σπίτι του θύματος ενώπιον της Αστυνομίας

Με τους ανακριτές της υπόθεσης, αξιολογώντας στοιχεία και μαρτυρίες, να «κλειδώνουν» ότι δράστης του άγριου φονικού της Πάφου με θύμα 31χρονη γυναίκα από τη Συρία είναι ο εν διαστάσει σύζυγος της, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη του.

Η άτυχη 31χρονη γυναίκα από τη Συρία, εντοπίστηκε το πρωί σε λίμνη αίματος στο σπίτι της στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής στην Πάφο, από Λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας που είχε μεταβεί να την επισκεφθεί, εφόσον η οικογένεια παρακολουθείτο από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν από την αρχή προς την κατεύθυνση του εν διαστάσει συζύγου της, επίσης αλλοδαπού, με τον οποίο είχαν έντονες προστριβές. Μάλιστα, στον εν διαστάσει σύζυγο είχε απαγορευτεί με απόφαση Δικαστηρίου να πλησιάζει τη γυναίκα και τα παιδιά. Ωστόσο φαίνεται ότι παραβίασε το διάταγμα αυτό του Δικαστηρίου χθες το βράδυ.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times πρόκειται για πολύτεκνη μητέρα εφτά παιδιών. Τα δύο εξ αυτών 16 και 14 ετών διαμένουν στη Συρία, ενώ τα υπόλοιπα πέντε, ηλικίας από 12 και κάτω βρίσκονται στην Κύπρο. Τα δύο εξ αυτών διαμένουν με θείο τους, ενώ τα υπόλοιπα τρία διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους.

Ήταν και τα παιδιά στο σπίτι την ώρα του φονικού…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα του αιματηρού επεισοδίου βρίσκονταν και τα τρία παιδιά στο σπίτι, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό τι και πόσα αντίκρυσαν με τα ματάκια τους.

Η δολοφονία, χρονικά τοποθετείται περίπου 8 ώρες πριν τον εντοπισμό του θύματος, δηλαδή τα ξημερώματα.

Προσπάθησε να σταματήσει την πληγή…

Αξιοσημείωτο πάντως, ότι αφού δέχτηκε τη φονική μαχαιριά στο στήθος, η άτυχη γυναίκα επιχείρησε μόνη της να σταματήσει την αιμορραγία, τοποθετώντας γάζα στην πληγή. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times από την αυτοψία στη σκηνή προκύπτει ότι η άτυχη 31χρονη δέχτηκε μία μαχαιριά.

Πηγή: cyprustimes.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


784