Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 23χρονου που έσβησε σε τροχαίο στο Καϊμακλί

19.01.2020



Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 23χρονου Panayot Panov, ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του στο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Καϊμακλί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο θάνατος του 23χρονου, οφείλεται σε βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, συνεπεία του τροχαίου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις στις 4.15 χθες τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Αγίου Ιλαρίωνος στο Καϊμακλί.

Ο άτυχος Panayot, ήταν συνοδηγός του οχήματος, που οδηγούσε 19χρονος και το οποίο παρεξέκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε ηλεκτρικό πάσσαλο και ακολούθως να ακινητοποιηθεί.

Από το τροχαίο δυστύχημα, ο 23χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, εντοπίστηκε στο πίσω κάθισμα του οχήματος, τραυματισμένος και μεταφέρθηκε επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομία έχει απευθύνει έκκληση σε οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


828