Ανείπωτη τραγωδία: Δυο μέρες μετά το θάνατο του επώνυμου Κύπριου που βύθισε στο πένθος στο νησί μας πέθανε και η αδελφή του (εικόνες)

13.01.2020Διπλό "χτύπημα" της μοίρας δέχεται η οικογένεια των παγκοσμίου φήμης Κύπριων μάγων και ταχυδακτυλουργών Λιοτατή. Μετά τον αιφνίδιο θάνατο του γνωστού performer Ανδρέα Λιοτατή το πρωί της Τετάρτης 8ης Ιανουαρίου 2020, συγγενείς και φίλοι θρηνούν τον χαμό της αδελφής  του Κωνσταντίνας.

Η εκλιπούσα απεβίωσε δύο ημέρες μετά τον θάνατο του Αντρέα, την Παρασκευή 10.01.2020 και η κηδεία της θα τελεστεί την Τρίτη 14.01.2020 και ώρα 2:00μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (κοιμ. Σφαλαγγιώτισσας) στη Λεμεσό.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 1:30μ.μ και απευθύνει έκκληση αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές υπέρ του παρεκκλησίου του Χρυσοσώτηρα της Ακανθούς στην Ορόκλινη και υπέρ του Συνδέσμου Φίλων Αναπήρων Λεμεσού.

alphanews.live

Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


2873