Άντρη Ευσταθίου: Η Κύπρια νοσηλεύτρια περιγράφει την επίθεση εναντίον της απο συγγενή ασθενούς στη Λεμεσό

11.12.2019Η νοσηλεύτρια που δέχθηκε επίθεση από συγγενή ασθενούς στη Λεμεσό, εμφανώς αναστατωμένη, περιέγραψε τα όσα έλαβαν χώρα εκείνο το βράδυ, ενώ σημείωσε πως το περιστατικό έχει ήδη πάρει τη νομική οδό.  

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», η Άντρη Ευσταθίου ανέφερε πως το βράδυ της επίθεσης, όταν ανέλαβε καθήκοντα ως προϊστάμενη βάρδιας, ασθενείς περιμέναν αρκετές ώρες έξω, ώστε να εξυπηρετηθούν.

«Όταν ανέλαβα καθήκοντα, όπως και κάθε άλλη μέρα, ο κόσμος ήταν αρκετός και όλες οι κλίνες ήταν γεμάτες από σοβαρά περιστατικά αλλά και από ασθενείς που είχαν γίνει εισαγωγή από άλλη εισάγουσα κλινική. Ωστόσο, λόγω έλλειψης νοσοκομειακών κλινών είχαν μείνει στα ΤΑΕΠ, με αποτέλεσμα την πολύωρη αναμονή των ασθενών στο χώρο».

Όπως ανέφερε, εκείνο το βράδυ και η νοσηλεύτρια διαλογής αναγκάστηκε να κλειδώσει τρεις φορές την πόρτα στο γραφείο της, καθώς φοβήθηκε για την ασφάλειά της.

«Δεν θέλω να αναφερθώ στο συμβάν, το οποίο έχει πάρει τη νομική οδό. Αυτό που θλίβει είναι πως όλοι οι συνάδελφοι, νοσηλευτές και γιατροί, εκείνη τη βραδιά είχαν δείξει υπερβάλλοντα ζήλο να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς μας», υπέδειξε.

Ερωτηθείσα να απαντήσει αν μίλησε με τον άνθρωπο που την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και αν αυτός είχε απολογηθεί, η κ. Ευσταθίου απάντησε «απολογήθηκε αλλά εγώ έχω κάταγμα στο χέρι. Είμαι μητέρα τριών παιδιών, με το μικρότερο να είναι 11 μηνών».

Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Δευτέρας, η νοσηλεύτρια του ΤΑΕΠ Λεμεσού, δέχθηκε επίθεση από 61χρονο ο οποίος θύμωσε γιατί καθυστέρησαν όπως υποστήριξε να τον εξυπηρετήσουν.

Ο 61χρονος έσπρωξε τον πατέρα του πάνω στη κ. Ευσταθίου, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στο χέρι. Ακολούθως συνελήφθη, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


453