Σοκάρει η συνομιλία παιδόφιλου με μητέρα που βίαζε τα παιδιά της σε κατεχόμενα

09.12.2019



Τον Ιούλιο του 2018 οι βρετανικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη της 30χρονης, Jodie Little, η οποία κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο της παιδιά ζωντανά στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο «Devil Bitch 666» και «DomTabooS**t» από το σπίτι της στα κατεχόμενα.

Μετά τη σύλληψή της εκδόθηκε στη Βρετανία και παραδέχθηκε εννέα κατηγορίες. Η καταδίκη της όμως άνοιξε τον δρόμο για την ανάδειξη ενός εξίσου σοκαριστικού εγκλήματος, αφού τον ίδιο χρόνο αναγνώρισαν και συνέλαβαν έναν από τους «πελάτες» της 30χρονης. Πρόκειται για τον Dean Petley, ο οποίος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης.

Συγκλονίζει η συνομιλία που είχε στο διαδίκτυο η 30χρονη με τον Petley, την οποία ανακάλυψαν οι Αρχές της Βρετανίας. Συγκεκριμένα ο παιδόφιλος της ζήτησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τα δύο της παιδιά μπροστά στην κάμερα και της έδωσε £750. Αυτό συνεχίστηκε από τον Ιανουάριο του 2017 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018, όπου της ζητούσε να κακοποιεί τα δύο θύματά της και αυτός να κοιτάζει.

Η 30χρονη έστειλε στον Petley 10 ηλεκτρονικά αρχεία, ενώ μέσα σε αυτά τα αρχεία είχαν εντοπίσει ένα βίντεο, στο οποίο η 30χρονη κακοποιούσε σεξουαλικά την μικρή της κόρη.

Στη συνέχεια ο Petley επανασυνελήφθη για ακόμα μια παρόμοια υπόθεση. Στα βίντεο της νέας υπόθεσης μάλιστα ο παιδόφιλος έδινε οδηγίες στη μητέρα των παιδιών για το πώς ήθελε να κακοποιεί το θύμα της. 

sigmalive.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2918