Συγκλονίζει το γράμμα της 10χρονης αδελφής του άτυχου Στυλιανού που έβαλε τέλος στην ζωή του στην Λευκωσία

22.09.2019Με ένα συγκλονιστικό γράμμα αποχαιρετά τον 14χρονο Στυλιανό, που έφυγε από τη ζωή μετά από απονενοημένη πράξη, πριν από περίπου δύο εβδομάδες, στη φάρμα του πατέρα του, η μικρή του αδελφή…

Το σπαρακτικό μήνυμα ενός μικρού κοριτσιού που έχασε αναπάντεχα τον αδελφό της, μόνο πόνο και θλίψη μπορεί να προκαλέσει σε όλους. Στο γράμμα της, το δεκάχρονο κοριτσάκι αναφέρει ότι «ο Στυλιανός μας ξέρω ήταν η δύναμη μας και τώρα όμως με την ψυχούλα του όποτε θα έχουμε τα προβλήματα μας, θα λέμε του Στυλιανού να μεσολαβεί στον Θεό και να μας δίνει λύση». Το συγκεκριμένο γράμμα μεταδόθηκε από τον Alpha. Υπενθυμίζεται ότι, μετά το θάνατο του 14χρονου ξέσπασε σάλος γύρω από την υπόθεση, ως προς τους χειρισμούς των αρμόδιων υπηρεσιών για τις συνθήκες διαβίωσης τόσο του 14χρονου Στυλιανού όσο και των δύο αδελφιών του.

Παράλληλα οι αποκαλύψεις για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του 14χρονου, τόσο απέναντι του, όσο και απέναντι στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως είχαν αναφέρει μαρτυρίες πάγωσαν την κοινή γνώμη. Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα από την Επίτροπο Διοικήσεως, την οποία είχε ζητήσει η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιάνίδου.

Κατά την έρευνα θα ελεγχθούν για τους χειρισμούς τους συνολικά τέσσερις υπηρεσίες. Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας, η Αστυνομία, οι ψυχιατρικές υπηρεσίες καθώς επίσης και το Υπουργείο Παιδείας. Όπως είχε αναφέρει η κ. Αιμιλιανίδου, σε περίπτωση που διαπιστωθούν οποιεσδήποτε ευθύνες εναντίον του οποιουδήποτε θα αποδοθούν.

reporter.com.cyΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


781