Παγκύπρια συγκίνηση και δάκρυα απο όλους μας: Το ευχαριστώ του μικρού Αντώνη «Στα μάτια του γιου μου υπάρχει η χαρά..."

21.08.2019Στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» μίλησαν οι γονείς του μικρού Αντώνη, έχοντας στην αγκαλιά τους το βλαστάρι τους. Εμφανώς συγκινημένοι οι γονείς του «Αντώνη της Κύπρου» μίλησαν για τις ευχάριστες εξελίξεις που προέκυψαν σήμερα, με το κράτος να ανακοινώνει ότι θα καλύψει τα έξοδα της θεραπείας.

Άλλη μία συγκλονιστική δημόσια εμφάνιση από τους γονείς του μικρού Αντώνη, που έλαμψαν μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ, με τη δύναμη ψυχής που τους διακατέχει, με την απόλυτη προσήλωσή τους στο στόχο να σώσουν τον μοναχογιό τους.

Έχοντας στην αγκαλιά της τον μικρό Αντώνη, η μητέρα του, Χαρά Θωμά,τόνισε:

«Στα μάτια του γιου μου υπάρχει η χαρά. Ο Αντώνης είναι πολύ χαρούμενος με τις εξελίξεις», είπε με δάκρυα στα μάτια της.

Το λόγο ακολούθως πήρε ο πατέρας του μικρού Αντώνη ο οποίος συγκλόνισε με το λόγο του ακόμα μία φορά:

«Ευχαριστούμε που είσασταν μαζί μας. Λιτά και απέριττα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μας προς τον πρόεδρο Αναστασιαδη, προς τον υπ. Υγείας που έδειξαν την ευαισθητοποίηση τους ως μέλη αυτής της υπέροχης κυπριακής κοινωνίας.  Δεν παραλείπω να εκδηλώσω την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες ,μου σε ολη την κυπριακή κοινωνία που αγκάλιασε θερμά την προσπάθεια να βρούμε το συντομότερο το οικονομικό κεφάλαιο για τη θεραπεία του γιου μας» είπε.

Παράλληλα ο Χρίστος Ανδρέου συγκίνησε μιλώντας για τη στιγμή

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω ακριβώς πως έχει νιώσει. Δεν μπορεί κάποιος άνθρωπος να νιώσει αυτό το πηγαίο κλάμα χαράς ελπίδας συγκίνησης . Ήταν ένα άπλετο φως σε ένα βαθύ σκοτάδι που είχαμε τους τελευταίους μήνες»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ξανά η μητέρα του μικρού Αντώνη, Χαρά Θωμά:

«Είμαστε δυνατοί, αισιόδοξοι και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι ο Αντώνης να γίνει καλά είπε η μάνα του μικρού Αντώνη. Στέλνω μήνυμα ελπίδας σε όλους τους γονείς των παιδιών που ασθενούν, υπάρχει ελπίδα».  

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


615