Όλη η Κύπρος έγινε μια μεγάλη αγκαλιά: Η συγκινητική αντίδραση της μητέρας του μικρού Αντώνη μόλις έμαθε τα ευχάριστα νέα

21.08.2019Άφωνη και συγκινημένη δήλωσε η μητέρα του μικρού Αντώνη. Του Αντώνη όλη της Κύπρου, μετά την πρωτοβουλία του υπουργού Υγείας να καλύψει εκ ολοκλήρου το ποσό της περίθαλψής του.

Με μηνύματα αγάπης προς όλους και με δάκρυα συγκίνησης, η κ. Χαρά Γεωργίου ευχαρίστησε την Πολιτεία αλλά πιο πολύ την κοινωνία, με άνοιξε την αγκαλιά της στην οικογένειά της και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Αντώνης.

«Ο Αντώνης κατάφερε να μας ενώσει», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε μείνει άφωνοι και δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη.Νιώθουμε και εγώ και ο άνδρας μου περήφανοι για το Κράτος και την Κυβέρνηση.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Υγείας και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την άμεση ανταπόκρισης, η πράξη τους αυτή, τιμά την Κύπρο», ανέφερε στο SigmaLive η κ. Χαρά.

«Όλα όσα έγιναν αυτό το διάστημα. Ο απλός κόσμος που μας στήριξε και μας αγκάλιασε μας έχει συγκινήσει. Ευχαριστώ όλους…. Ο Αντώνης κάνει με τα χεράκια του ευχαριστώ….».

sigmalive.comΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


491