Η αστυνομία έκαψε 130 κιλά ναρκωτικά μπροστά στα μάτια Κύπριου παρουσιαστή (βιντεο)

21.08.2019Δεκάδες κιλά ναρκωτικών κατέληξαν σήμερα στην πυρά. Για την καταστροφή τους στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση από την Αστυνομία, κατά την οποία λήφθηκαν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Συνεργείο του Αντ1 κατέγραψε καρέ καρέ τη διαδικασία καταστροφή των ναρκωτικών, τα οποία αποτελούσαν τεκμήρια σε υποθέσεις που εκδικάστηκαν στα Δικαστήρια.
 

Η διαδικασία καύσης δεκάδων κιλών ναρκωτικών που αποτελούσαν τεκμήρια σε υποθέσεις οι οποίες εκδικάστηκαν σε Δικαστήρια, μόλις έχει αρχίσει.

Η μεταφορά των ναρκωτικών στο χώρο με τους ειδικούς κλιβάνους έγινε πρωί πρωί και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Συνεργείο του ΑΝΤ1 κατέγραψε αποκλειστικές εικόνες. 

Πριν την καύση, μέλη της υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, λειτουργοί του κρατικού χημείου και των φαρμακευτικών υπηρεσιών, ελέγχουν σχολαστικά μία προς μία τις ποσότητες της κάθε υπόθεσης για να μη λείπει ούτε ένα γραμμάριο, τις τοποθετούν ξανά σε ειδικές συσκευασίες και τις σφραγίζουν. 

Στην επιχείρηση καταστροφής των ναρκωτικών, μετείχαν και μέλη της πυροσβεστικής με ειδικές στολές, αφού υπήρχαν και 100 κιλά Μεφεδρόνης, η οποία είναι αρκετά επικίνδυνη.

Για ευνόητους λόγους δεν αποκαλύπτουμε το χώρο καύσης των ναρκωτικών, αλλά και τη διαδρομή που ακολουθήθηκε από τους υπό κάλυψη αστυνομικούς της ΥΚΑΝ. 
 

 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


506