Τραγική κατάληξη! Ήταν άστεγος, πέθανε μόνος κι αβοήθητος σε οικία στη Λεμεσό

15.08.2019Σε άστεγο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι οικία στη Λεμεσό και η οποία έθεσε σε κινητοποίηση την Αστυνομία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας είναι ο Τουρκοκύπριος Ερκάν Μεχμέτ, 53 χρόνων, ο οποίος προφανώς προσπάθησε να βρει στέγη για να ξεκουραστεί, ωστόσο έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή στην εγκαταλελειμμένη οικία της οδού Ανεξαρτησίας, όπου εντοπίστηκε.
 
Οι Αρχές διενήργησαν εξετάσεις και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του. Σύμφωνα με οικείους του αντιμετώπιζε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.
 
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον για την κατάσταση του άτυχου άνδρα ήταν ενήμερο το Γραφείο Ευημερίας.
 
Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε μεταξύ των αστυνομικών και του ιατροδικαστή Σοφοκλή Σοφοκλέους, δεν κρίθηκε αναγκαία η διενέργεια αυτοψίας. Η αστυνομία διερευνά αιφνίδιο θάνατο.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του άτυχου 53χρονου θα διαφανούν κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού.
 Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


460