Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στη Λεμεσό. Όλες οι λεπτομέρειες

14.08.2019Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο άνδρας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη λεωφόρο Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Τουρκοκύπριο ο οποίος εντοπίστηκε από πολίτη. Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο και έγινε μεταφορά του στο νοσοκομείο όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Στη σκηνή έγιναν εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας και εκ πρώτης όψεως αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Ο άνδρας φαίνεται να ήταν άστεγος και να βρήκε καταφύγιο στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Ξέσπασε για το περιστατικό ο Λευτέρης Γεωργίου από το κίνημα ΕνΕργώ αφού όπως δήλωσε στο AlphaNews.Live πρόκειται για 54χρονο τουρκοκύπριο που είχε θέματα υγείας. Όπως μας είπε ήταν δηλωμένος άστεγος αλλά το κίνημα δεν γνωρίζε κάτι για την περίπτωση.

    "Έχουμε νεκρό άστεγο ενώ αν είχαμε κέντρο φιλοξενείας δεν θα είχαμε νεκρό σήμερα, έχει ένα χρόνο που φωνάζουμε. Φτάσαμε να μπαίνουμε στο 2020 και έχουμε νεκρούς και δεν είναι ο πρώτος είναι ο τρίτος."

alphanews.liveΚάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρςΟι 10 εμφανίσεις που ξεχώρισαν στην παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ! Ποιές Κύπριες τα κατάφεραν;

Ποιά Κύπρια σοσιαλιτέ φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Μαρία Κορτζιά; Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Κακοκτυμένες και κακοντυμένες Κύπριες στο σόου Natar/Georgiou Διάβασε περισσότερα

Fashion Police: Καλοντυμένες Κύπριες Vs κακοντυμένες στο Fashion Meets Hope Διάβασε περισσότερα


320