Σοκ στην Παλλουριώτισσα: Έπνιξε τον συγκάτοικο του και μετά πήγε για ύπνο

10.12.2016



Για 250 ευρώ, αφού προηγήθηκε λογομαχία μεταξύ τους, σκότωσε τον συγκάτοικό του και μάλιστα μετά το ειδεχθές έγκλημα πήγε για ύπνο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος», αδιαμφισβήτητα γεγονότα, δείχνουν ότι ο άνδρας αυτός ο οποίος κατάγετε από την Ρουμανία, ο οποίος διέμενε με άλλους τρεις ομοεθνείς του σε ενοικιαζόμενη κατοικία στην Παλουριώτισσα, στις 28 Απριλίου του 2012, ο Ρουμάνος άνδρας μαζί με τον συγκάτοικό του, αφού προηγουμένως κατανάλωσαν ποσότητα αλκοόλ, άρχισαν να λογομαχούν έντονα με αφορμή ένα ποσό των 250 ευρώ το οποίο όφειλε το θύμα στον άλλο άνδρα.

Στην εξέλιξη του επεισοδίου, το θύμα άρπαξε ένα μαχαίρι και κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του άλλου Ρουμάνου.  Ανακόπηκε όμως και αφοπλίστηκε από τους τρεις συγκάτοικούς τους, με τον άλλο άνδρα να βρίσκει την ευκαιρία και να κτυπά σε διάφορα μέρη του σώματος το θύμα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σχοινί, τον έδεσε χειροπόδαρα και από τον λαιμό και άρχισε να τον κτυπά στην παρουσία των συγκατοίκων τους, οι οποίοι παρά τις προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να τον ανακόψουν.

Ακολούθως, ο δράστης και οι συγκάτοικοί του, πήγαν για ύπνο, αφήνοντας το θύμα δεμένο και κτυπημένο στο πάτωμα του σπιτιού.

Μερικές ώρες αργότερα, ένας από τους συγκατοίκους των δυο ανδρών, βλέποντας ακίνητο στο δάπεδο το θύμα προσπάθησε να τον λύσει και να του προσφέρει βοήθεια. Διαπιστώθηκε όμως όταν επιτόπου έφθασε η Αστυνομία, ότι το θύμα ήταν νεκρό.

Όπως προέκυψε από τη νεκροψία, τα αίτια θανάτου ήταν ο στραγγαλισμός.

Η ποινή του Ρουμάνου δράστη, επικυρώθηκε την Πέμπτη (8/12) από το Εφετείο. Παράλληλα το Εφετείο επικύρωσε και τη 15ετή ποινή φυλάκισης που του επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας για το αδίκημα ανθρωποκτονίας. tothemaonline



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




624