Από τις Κεντρικές φυλακές ξανά στο νοσοκομείο ο γιος του Συλλούρη

05.12.2016



Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κρατείται για νοσηλεία από την περασμένη Παρασκευή ο γιος του Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σουλλούρη, Κυριάκος, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης ενός έτους καθώς καταδικάστηκε για υπόθεση θανατηφόρου δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο 21χρονος μεταφέρθηκε εκ νέου στο νοσοκομείο έπειτα από πόνους στο στομάχι και οι ιατροί αποφάσισαν όπως κρατηθεί για περεταίρω νοσηλεία προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις. 

Ως εκ τούτου ο γιος του Συλλούρη μεταφέρθηκε στο δωμάτιο των φυλακισμένων του Γενικού Νοσοκομείου, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί, φρουρούμενος από δεσμοφύλακες.

Για την υπόθεση που έχει καταδικαστεί ο 21χρονος υπέβαλε έφεση ενώπιον του Ανωτάτου για μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο ή αθώωση του από τις κατηγορίες που κρίθηκε ένοχος.

Υπενθυμίζεται ότι  το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της 21ης Σεπτεμβρίου 2013 όπου ο 26χρονος Πέτρος Καραπατέας επέστρεφε στο σπίτι του με την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα του.reporter.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


783