Ένοχη Κύπρια παρουσιάστρια: Ποινή δέκα μηνών της επέβαλε το δικαστήριο Λάρνακας!!!

17.11.2016



Ποινή δέκα μηνών με αναστολή επέβαλε σε πρώην παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων από την Λάρνακα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας σε σχέση με την υπόθεση πλαστών εισιτηρίων σε συναυλία του Σάκη Ρουβά που διοργανώθηκε στη Λάρνακα το 2010.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία η 35χρονη κατηγορείτο ότι εξέδιδε πλαστά εισιτήρια, τα πουλούσε και άρπαζε τα χρήματα ξεγελώντας το κοινό και ως εκ τούτου το δικαστήρια την έκρινε ένοχη στις κατηγορίες οι οποίες αφορούσαν καταρτισμό πλαστών εγγράφων και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων. 
 Η υπόθεση είχε καταγγελθεί στην αστυνομία από την μητέρα της ηθοποιού Έλιας Ιωαννίδου, Ρέα Μαδέλλα Ιωαννίδου, η οποία είναι γνωστή παραγωγός καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.  Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεση, η κ. Ιωαννίδου είχε έλθει σε συμφωνία με την κατηγορούμενη για τη διοργάνωση συναυλίας του Σάκη Ρουβά στη Λάρνακα, η οποία προέβλεπε την καταβολή εξ ημισείας, του ποσού των 120.000 ευρώ στον καλλιτέχνη. Είχαν ακόμη συμφωνήσει, μετά το πέρας της συναυλίας, να πληρώσουν με τις εισπράξεις τα υπόλοιπα έξοδα που θα προέκυπταν, τα οποία είχαν υπολογιστεί γύρω στις 80.000 ευρώ.  
Όπως συμφωνήθηκε, εάν τα χρήματα από τα εισιτήρια δεν αρκούσαν για να καλύψουν τις 80.000, τότε η καθεμία θα πλήρωνε το μισό του συγκεκριμένου ποσού.  Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Ιωαννίδου, ενώ η ίδια άρχισε να προετοιμάζει τη συναυλία πληρώνοντας έξοδα 50 χιλιάδων ευρώ, η κατηγορούμενη, αντί να αναλάβει το δικό της μερίδιο, μετέβη σε τυπογράφο και εξέδωσε δικά της εισιτήρια. Τα εισιτήρια αυτά, τιμήματος 100 ευρώ το καθένα, δεν σφραγίστηκαν από το Δήμο Λάρνακας όπως τα νομίμως εκδοθέντα.  Όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, τα εισιτήρια τα οποία διέφεραν από τα πρωτότυπα είχαν βρεθεί σε σακούλες μετά το τέλος της συναυλίας με τα αποκόμματα των εισιτηρίων.  
Η κ. Ιωαννίδου τόνισε πως τα πλαστά εισιτήρια που πουλήθηκαν εν αγνοία της ήταν πάρα πολλά και αυτό διαπιστώθηκε και από τον αριθμό των ατόμων που έδωσαν το παρών τους στη συναυλία, ο οποίος ξεπερνούσε των αριθμό των 2500 νομίμως εκδοθέντων εισιτηρίων.  
Οι εισπράξεις, σύμφωνα με τη μάρτυρα κατηγορίας ήταν κατά πολύ περισσότερες από τις εισπράξεις που αναλογούσαν στην πώληση των νόμιμων εισιτηρίων.  Το δικαστήριο αποφάσισε να επιβάλει την ποινή τον δέκα μηνών με αναστολή στην κατηγορούμενη καθώς η πρώην παρουσιάστρια είναι μητέρα ανήλικων παιδιών.offsite



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




827