Προσοχή σκληρό video: Σκότωσαν και κρέμασαν άνδρα που βίασε και δολοφόνησε 4χρονη

15.11.2016



​Την δικαιοσύνη στα χέρια του αποφάσισε να πάρει το οργισμένο πλήθος στην περιοχή Reyes της βόρειας Βολιβίας, τιμωρώντας με άγριο τρόπο έναν άνδρα ο οποίος βρισκόταν στην φυλακή με την κατηγορία του βιασμού και της δολοφονίας μιας 4χρονης.

Οι ντόπιοι δίχως να περιμένουν να ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου, όρμηξαν στο αστυνομικό τμήμα, άρπαξαν τον κατηγορούμενο και τον έσυραν στους δρόμους μισόγυμνο.

Αφού τον έκαναν «μαύρο» στο ξύλο, στη συνέχεια τον κρέμασαν από ένα δέντρο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να βρει τραγικό θάνατο.

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα, οι αστυνομικοί που ήταν πολύ λιγότεροι από το πλήθος δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα ώστε να σώσουν τον φερόμενο ως δράστη, αφήνοντας τον στα χέρια τους.

Να σημειώσουμε, πως το 4χρονο κοριτσάκι το οποίο βιάστηκε και δολοφονήθηκε, δεν ήταν από την περιοχή, αλλά την είχε επισκεφτεί την προηγούμενη εβδομάδα με τους γονείς της, για την κηδεία της γιαγιάς της.

Τα πτώματα του φερόμενου ως δράστη και της μικρούλας, έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο, με τις έρευνες να συνεχίζονται πάνω στην υπόθεση.

Προς το παρόν κανείς από τους ντόπιους δεν έχει συλληφθεί για την δολοφονία του κατηγορούμενου.

star.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3060