Νέα ανατριχιαστική μαρτυρία: Tέσσερα άτομα βίασαν μαθήτρια σε τουαλέτα σχολείου της Λεμεσού!!

16.10.2016



Φωτιά έρχεται να βάλει νέα συγκλονιστική μαρτυρία που πήρε ο συγγραφέας Μάριος Φρίξου για λογαριασμό της ιστοσελίδας lifenewscy. Χαρακτηριστικά αναφέρει  «Εξ αφορμής του πρόσφατου περιστατικού με τα βίντεο των ξυλοδαρμών μαθήτριας από άλλες μαθήτριες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας συγκλονίζοντας το παγκύπριο, έγινα δέκτης παραπόνου σοβαρής καταγγελίας από μια γυναίκα, στενή φίλη του οικογενειακού περιβάλλοντος ενός θύματος που έπεσε θύμα βιασμού 4 μαθητών πριν περίπου δύο μήνες.Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εν λόγω γυναίκα, που για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αποκαλύψω τα στοιχεία της, μετά από ισχυρισμούς της ίδιας μου αποκάλυψε ότι η 16χρονη μαθήτρια βιάστηκε στις γυναικείες τουαλέτες ενός Σχολείου της Λεμεσού από τέσσερις άλλους μαθητές του ίδιου σχολείου. 

Το ίδιο το θύμα φοβάται να καταγγείλει όπως και η μάνα της που το γνωρίζει καθώς απειλείται λόγω ενός βίντεο με το οποίο οι δράστες είχαν και το θράσος να μαγνητοσκοπήσουν τον βιασμό. Προφανώς για να μπορούν να  εκβιάζουν το θύμα τους κλείνοντας της ερμητικά το στόμα. 

Πιο κάτω διαβάστε αυτούσια τα μηνύματα που μου έστειλε η μάρτυρας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook προτού τηλεφωνηθούμε. Αξίζει να αναφερθεί πώς η ίδια πιέζει τα πράγματα για να γίνει η καταγγελία όμως το θύμα διακατέχεται από απίστευτο φόβο για τη ζωή της. 

Το πιο τραγικό της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι όλο το σχολείο γνωρίζει, μαθητές, καθηγητές, ακόμα και μια ψυχολόγος, αλλά κανείς δεν μιλά, κανείς τους δεν το έχει καταγγείλει ποτέ. Παρόμοια περιστατικά της κυπριακής κοινωνίας είναι καλά κρυμμένα εδώ και χρόνια. Η βρωμιά και η δυσωδία όμως μπάζει από παντού.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


4539