Θρίλερ με το θάνατο 17χρονης! Είχε γεννήσει πριν από ένα μήνα-Ύποπτος για δολοφονία ο φίλος της

16.10.2016



Δεν πρόλαβε να χαρεί τον ερχομό του γιου της. Μόλις ένα μήνα μετά τη γέννηση του, η 17χρονη Σόφη Σμιθ έφυγε από τη ζωή, ενώ πέπλο μυστηρίου τυλίγει το θάνατο της.

Η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο του Γιορκσάιρ στην Αγγλία, τα ξημερώματα του Σαββάτου, όπου λίγο μετά εξέπνευσε.

Οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι της στο Μπίστον λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα.

Ο γιος της και ο πατέρας του μωρού, όπως λένε οι φίλοι της, ήταν όλος της ο κόσμος. Η φίλη της Μέγκαν Ρόουντς την περιγράφει ως ένα από τα πιο γλυκά και δημοφιλή κορίτσια. Ανέφερε ότι ήταν μαζί με τον φίλο της, τον 18χρονο Μόργκαν Μπανκς τον τελευταίο χρόνο και πως ήταν ενθουσιασμένοι για τον ερχομό του γιου τους.

«Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που έγινε μητέρα. Αγαπούσε πολύ τον πατέρα του παιδιού της και ήξερε ότι ήθελε να κρατήσει το μωρό. Έγραφε στο facebook ότι τα αγόρια της είναι όλος της ο κόσμος», σχολίασε η φίλη της.

Ο 18χρονος πατέρας του μωρού και φίλος της κοπέλας συνελήφθη ως ύποπτος για δολοφονία και είναι υπό κράτηση, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Οι έρευνες βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο» επισήμανε και τόνισε ότι δεν είναι ακόμη σαφές κατά πόσον ο δράστης ήταν γνωστός για την άτυχη κοπέλα.

Dailymail





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3392