Αλυσιδωτές εξελίξεις στον ξυλοδαρμό 16χρονης: Στο Τμήμα κι αυτές που κατέγραψαν το βίντεο

15.10.2016



Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αφέθηκαν ελεύθερες αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς οι δυο νεαρές που εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονη μαθήτριας λυκείου στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του themaonline οι δυο ανήλικες κατηγορήθηκαν για τα αδικήματα της επίθεσης πραγματικής σωματικής βλάβης καθώς και για δημόσια εξύβριση και ανησυχία. Όπως μας αναφέρθηκε,  η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη και των δυο ανήλικων κοριτσιών οι οποίες φέρονται να είναι αυτές που κατέγραψαν το βίντεο.

Πέραν από τις τέσσερις ανήλικες, η Αστυνομία προχώρησε και σε αναφορά στο Facebook έτσι ώστε το βίντεο να διαγραφεί και να περιοριστεί με κάθε δυνατό τρόπο. Άξιο αναφοράς είναι πως λόγω της δημοσιότητας που πήραν τα εν λόγω βίντεο, η Αστυνομία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τον Επίτροπο Προσωπικών Δεδομένων.

Με την ολοκλήρωση του, ο φάκελος της υπόθεσης αναμένεται να παρουσιαστεί εντός της εβδομάδας στην Γενική Εισαγγελεία για περαιτέρω οδηγίες και χειρισμό.Να σημειώσουμε πως πέραν από τις ενέργειες των Αρχών, έχουν κινητοποιηθεί όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες όπως το Γραφείο Ευημερίας, το Υπουργείο Παιδείας αλλά και ψυχολόγοι.

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


699