Ανατριχιαστική φωτογραφία! Κρεμόταν από το μπαλκόνι για να ξεφύγει από το ραντεβού – Έπεσε από τον 14ο όροφο (Photos)

13.10.2016



Αναστάτωση επικρατούσε στο διαμέρισμα του Gable Tostee μετά τον τραγικό θάνατο της Warriena Wright. Ο Gable κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης το 2014 που γνώρισε στο Tinder.Στο διαμέρισμα από το οποίο η Warriena Wright έπεσε στο κενό από τον 14ο όροφο υπήρχαν πολλά άδεια μπουκάλια αλκοόλ, ενώ στο πάτωμα υπήρχαν πέτρες που είχε πετάξει στον 30χρονο και τα σεντόνια στο κρεβάτι του είχαν ξεστρωθεί.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό του διαμερίσματος του Tostee τη Δευτέρα ενώ πρόκειται να δικαστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Brisbane για τη δολοφονία της 26χρονης στις 8 Αυγούστου του 2014. Στις εικόνες φαίνεται στο τραπέζι του σαλονιού το μαύρο πορτοφόλι της 26χρονης και ένα κλειδί στο πάτωμα.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο 30χρονος δεν έριξε τη Warriena αλλά την τρόμαξε τόσο πολύ που ένιωσε ότι ο μόνος τρόπος να αποδράσει ήταν να ξεγλιστρήσει από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Ο Tostee δηλώνει αθώος, ενώ στο δικαστήριο ακούστηκε καταγεγραμμένη φιλονικία τους και ο θάνατός της.

Σε μια φωτογραφία που αναπαριστά τις τελευταίες στιγμές της 26χρονης, φαίνεται η Warriena να κρέμεται από το μπαλκόνι. Φαίνονται τα πόδια μιας νεαρής γυναίκας από τη μέση και κάτω ενώ κρέμεται από την άκρη στο περβάζι του μπαλκονιού. Η νεαρή γυναίκα ήθελε να φύγει από το διαμέρισμά του αλλά συνέχισαν να μιλάνε και να πίνουν.

«Θα με χτυπήσεις; Γιατί θα σου καταστρέψω το σαγόνι», του λέει η Warriena, με τον Tostee να ακούγεται να λέει αργότερα πως δεν έπρεπε να της δώσει τόσο πολύ να πιει. Ο 30χρονος κατηγόρησε τη Warriena πως τον χτύπησε χωρίς λόγο, ενώ η 26χρονη είχε απειλήσει να καλέσει την αστυνομία. Την έκλεισε έξω στο μπαλκόνι όταν του πέταξε διακοσμητικές πέτρες και τον χτύπησε με τηλεσκόπιο.

Η μητέρα της Warriena, Beth, λύγισε στο δικαστήριο ακούγοντας πως ο 30χρονος σχεδόν έπνιξε την κόρη της. «Είσαι τυχερή που δεν σε πέταξα από το μπαλκόνι σκύλα», ακούγεται να λέει ο 30χρονος την τραγική νύχτα. «Δεν θα πάρεις άλλα αντικείμενα, θα φύγεις. Αν προσπαθήσεις να τραβήξεις οτιδήποτε, θα σε χτυπήσω, καταλαβαίνεις;».

Αργότερα την έβγαλε στο μπαλκόνι και ασφάλισε την μπαλκονόπορτα, με αποτέλεσμα να μπορεί μόνο να ξεφύγει κατεβαίνοντας τους ορόφους. Από φόβο ένιωθε πως ήταν η μόνη της επιλογή για να γλιτώσει. Ένας από τους γείτονες του 30χρονου άκουσε τη νεαρή γυναίκα να φωνάζει «όχι, όχι, όχι, σε παρακαλώ άφησέ με να πάω σπίτι» πριν τελικά πέσει από το μπαλκόνι μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

Η Gabriele Collyer-Wiedner, που ζούσε κάτω από το διαμέρισμα του 30χρονου, περιέγραψε τη στιγμή που είδε την 26χρονη. Ξύπνησε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας από τον θόρυβο στο διαμέρισμά του. Άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει «όχι» αρκετές φορές και τότε κοίταξε από το παράθυρό της. Είδε τα πόδια της 26χρονης να κρέμονται στο μπαλκόνι της. «Τα πόδια της κρέμονταν στο μπαλκόνι και ταλαντεύονταν. Πάγωσα εκεί. Μετά έπεσε και χτύπησε στα κάγκελα. Ούρλιαξα. Βγήκα και κοίταξα κάτω. Είχε πέσει στο έδαφος»





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




4628