Συγκλονιστικό video: Γυναίκα γεννά μέσα σε λεωφορείο-Την βοηθούν αστυνομικοί

08.10.2016



​Συγκινητικές και συγκλονιστικές στιγμές έζησαν οι επιβάτες λεωφορείου στην Αργεντινή, καθώς την ώρα που το όχημα εκτελούσε το δρομολόγιο του, γέννησε μια εγκυμονούσα επιβάτης.

Όπως θα δείτε και στο video, με το που άρχισε το μωρό να κατεβαίνει, ο οδηγός δίχως να χάσει καιρό, σταμάτησε το λεωφορείο, κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε από τους υπόλοιπους επιβάτες να κατέβουν.Όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και λίγα λεπτά αργότερα, η γυναίκα κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι:

«Συγχαρητήρια μαμά! Είναι ένα όμορφο αγόρι!» ακούγονται να λένε στο video οι αστυνομικοί, ενώ το νεογέννητο κλαίει.Όσο για τον οδηγό του λεωφορείου; Αποσβολωμένος παρακολουθούσε το θαύμα της γέννησης να εκτυλίσσεται μπροστά του, ενώ παράλληλα το βιντεοσκοπούσε με το κινητό του.

Στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, έγραψε:«Αυτό συνέβη στη δουλειά μου! Τι ευλογία! Μια επιβάτης γέννησε!»Στο τέλος του video, η γυναίκα απεικονίζεται να έχει αγκαλιά το μωρό της, τυλιγμένο με κουβέρτες, και να λέει «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που την βοήθησαν.

Μαμά και μωρό στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο πιο κοντινό νοσοκομείο, ενώ και οι δυο χαίρουν άκρας υγείας.

star.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


618