Σοκ και οργή:10 μηνών κοριτσάκι πέθανε επειδή το βίασε ο σύντροφος της μαμάς του

06.10.2016



Μια ανατριχιαστική ιστορία που προκαλεί σοκ και οργή είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς στην Δυτική Βιρτζίνα εκτυλίχθηκε μια απίστευτη τραγωδία.

Όπως διαβάζουμε στην«Daily Mirror», ένα κοριτσάκι 10 μηνών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον σύντροφο της μαμάς του, με αποτέλεσμα να πεθάνει.

Οι λεπτομέρειες είναι πραγματικά συγκλονιστικές:

Την μόλις 10 μηνών  Emmaleigh Barringer, ανακάλυψε η μητέρα της, Amanda Atkins, η οποία ξύπνησε και βρήκε το παιδί της να αιμορραγεί έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, και να είναι πεσμένο στο πάτωμα του υπογείου όπου επικρατούσε το απόλυτο σκοτάδι.

Αμέσως, η Amanda κάλεσε ασθενοφόρο, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη μητέρα να κρατά στα χέρια της τη μικρή, η οποία ήταν καλυμμένη με «μεγάλη ποσότητα αίματος». Οι ερευνητές αργότερα βρήκαν αίμα σε κουβέρτες και ρούχα που ήταν στο υπόγειο, όπως αναφέρεται.

Το δέκα μηνών κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, όπου αμέσως οι γιατροί το διασωλήνωσαν. Ωστόσο δεν άντεξε και κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρή.

Η μητέρα της, υπέγραψε για να αποσυνδέσουν την κόρη της από το μηχάνημα που την κρατούσε στη ζωή.

ΕΝΟΧΟΣ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ:

Το τέρας που κακοποίησε σεξουαλικά το κοριτσάκι, είναι ο 32χρονος Benjamin Taylor, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορήθηκε, αρχικά, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης πρώτου βαθμού αφότου η μικρή βρέθηκε τραυματισμένη στο υπόγειο.Πλέον, όμως, οι κατηγορίες εναντίον του είναι για ανθρωποκτονία, όπως ανέφερε το WSAZ 3.

Τραγική ειρωνία; Η μητέρα της μικρής έβγαινε εδώ και λίγο καιρό με τον Taylor, τον οποίο επέλεξε να βάλει σπίτι της, με αποτέλεσμα να συμβεί αυτό που συνέβη σε ένα αθώο αγγελούδι.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




5436