Απίστευτο: Έδειραν τους επενδυτές της μαρίνας Αγίας Νάπας σε club! Εσπευσμένα στο νοσοκομείο!

30.09.2016



Λίγες ώρες πριν από τα ξημερώματα της ημέρας των εγκαινίων της μεγάλης επένδυσης στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας και ο γιος του επενδυτή διασκέδαζαν σύμφωνα με πληροφορίες σε γνωστό κλαμπ της περιοχής, μαζί με άλλα 30 άτομα, στελέχη, διευθυντές και συνεργάτες της ξένης εταιρείας που θα επενδύσει για την κατασκευή της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, οι ξένοι επενδυτές σηκώθηκαν να χορέψουν στα τραπέζια αραβικούς χορούς και επενέβησαν οι «σεκιουριτάδες» του κλαμπ. Επειδή οι επενδυτές ήταν σε κέφι και δεν άκουγαν τις υποδείξεις τους να κατεβούν από τα τραπέζια, οι «φουσκωτοί» του κέντρου χρησιμοποίησαν την ανάλογη βία, τραυματίζοντας ελαφρά τον Γενικό Διευθυντή του έργου και το γιο του στρατηγικού επενδυτή.

cyprustimes.com

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε από την πρώτη στιγμή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, διότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της CyprusTimes, ο επενδυτής του έργου, ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Ναχίπ Σαουϊρι, απειλούσε να τινάξει τη συμφωνία στον αέρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη -ο οποίος στις 11 το πρωί αναμενόταν να καταθέσει το θεμέλιο λίθο στο μεγαλύτερο έργο υποδομής της ελεύθερης Αμμοχώστου- απειλώντας με ακύρωση της συμφωνίας. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Οικονομικλών Χάρης Γεωργιάδης αφού ο Πρόεδρος μετέβη στο Ισραήλ για να παραστεί στην κηδεία του Σιμόν Πέρες.

Ο Γενικός Διευθυντής του έργου και ο γιος του ιδιοκτήτη της Μαρίνας Αγίας Νάπας, έλαβαν τις πρώτες βοήθειες από προσωπικό ιδιωτικής κλινικής στην Αγία Νάπα και στη συνέχεια διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι. Φέρουν ανοικτά τραύματα και μώλωπες κυρίως στο κεφάλι.



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


912