Αυτά είναι τα βίντεο της δολοφονίας του Αφροαμερικανού από τις αρχές που ξεσήκωσε τις ΗΠΑ

25.09.2016



Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την αστυνομία της Σάρλοτ των ΗΠΑ δύο βίντεο (ένα από κάμερα μέσα στο περιπολικό και ένα από κάμερα ενσωματωμένη στη στολή αστυνομικού) από τη στιγμή της δολοφονίας του Κιθ Λαμόντ Σκοτ.

Ο Αφροαμερικανός άνδρας δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του. Επί τέσσερις συνεχόμενες νύχτες, διαδηλώσεις και ταραχές συγκλόνισαν την πόλη μετά το επεισόδιο αυτό, το πιο πρόσφατο περιστατικό αστυνομικής βαρβαρότητας εναντίον των μαύρων στις ΗΠΑ.

Η αστυνομία επιμένει ότι το θύμα οπλοφορούσε και αρνήθηκε να πετάξει το πιστόλι του και ότι είχε στην κατοχή του ναρκωτικά και συγκεκριμένα μαριχουάνα.

Το θέμα όμως είναι ότι στα βίντεο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, δεν φαίνεται καν η στιγμή των πυροβολισμών. Μόνο ακούγονται τέσσερις από αυτούς.

Εκτός από τα video, η αστυνομία της Σάρλοτ έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από το όπλο που φέρεται να είχε μαζί του ο Σκοτ αλλά και ένα τσιγάρο μαριχουάνας που φέρεται να είχε μαζί του.

Η σύζυγός του επιμένει πως ο άνδρας της δεν είχε όπλο και το μοναδικό πράγμα που κρατούσε στα χέρια του ήταν ένα βιβλίο!

Τα δύο τελευταία χρόνια η ένταση στις φυλετικές σχέσεις έχει κλιμακωθεί στη χώρα, που συγκλονίζεται κάθε τόσο από τους θανάτους αφροαμερικανών, συχνά άοπλων, από πυρά αστυνομικών.





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


3212