Kαλοψίδα Αμμοχώστου: 29χρονος έσβησε μετά από τσιγαριλίκι Χειροπέδες στην αρραβωνιαστικιά του

13.09.2016



Κύριο θέμα στον Τουρκοκυπριακό τύπο την Τρίτη (13/09) είναι ο θάνατος 29χρονου από τυλιχτό τσιγάρο ναρκωτικών. Η «ψευδοαστυνομία» πέρασε χειροπέδες στην αρραβωνιαστικιά του και σε ένα άλλο άντρα.Όλες οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες προβάλλουν, ως κύριο θέμα, το θάνατο νεαρού, 29 ετών, την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού, που προκλήθηκε από ναρκωτικά.Μόνο μια εφημερίδα αναφέρεται στο Κυπριακό και το περιουσιακό.Οι εφημερίδες προβάλλουν επίσης πρωτοσέλιδα ένα δυστύχημα στο κύριο δρόμο Λευκωσίας-Κερύνειας, στο οποίο τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα.

Δες Εδώ: Ρίχνει ένα παγάκι πάνω στα μπιφτέκια. Μόλις δείτε το εκπληκτικό αποτέλεσμα θα τρέξετε να κάνετε το ίδιο! (Video)

Η εφημερίδα «Αφρίκα» (Αφρική), με τίτλο ``Ακόμα ένας θάνατος από ναρκωτικά”, γράφει ότι ήρθε το Κουρμπάν Μπαϊράμ με μια δυσάρεστη είδηση, το θάνατο νεαρού, 29 ετών, που πέθανε από τυλιχτό τσιγάρο με ναρκωτικά. “Κοιτάξετε εδώ, αυτός είναι το πραγματικό κουρμπάν (θύμα)” είναι το σχόλιο της εφημερίδας. Γράφει ακόμα ότι το συμβάν συνέβη τη Δευτέρα(12/09) τα ξημερώματα, ενώ σήμερα θα γίνει η νενομισμένη νεκροψία για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του νεαρού. Ο θάνατος του 29χρονου είναι το μόνο θέμα που προβάλλει πρωτοσέλιδα η “Αφρίκα”.

Δες Εδώ: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πένθος για την παρουσιάστρια κυκλοφορούσε δακρυσμένη στο κανάλι της

Η εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» (Φωνή του λαού), με τίτλο “Θάνατος με 60 λίρες” (περίπου 15 ευρώ), αναφέρεται στο θάνατο νεαρού νωρίς το πρωί της πρώτης μέρας του Μπαϊραμιού. Η “αστυνομία” συνέλαβε την αρραβωνιαστικιά του νεαρού ως ύποπτη. Γράφει επίσης για το δυστύχημα στο δρόμο Λευκωσίας-Κερύνειας, που συνέβη όταν αυτοκίνητο κτύπησε σε πάσσαλο και πέρασε στην αντίθετη λωρίδας κυκλοφορίας. Αλλού δημοσιεύει φωτογραφίες με παιδιά που γιορτάζουν το Μπαϊράμι.

Δες Εδώ: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού γνωστός Έλληνας τραγουδιστής - Σοκαρισμένη η κόρη του

Η εφημερίδα «Χαβαντίς» (Είδηση), με τίτλο “Η λύση για το περιουσιακό”, δεν είναι η επιστροφή άλλα η αποζημίωση. Προβάλλει τις απόψεις Γερμανού ειδικού για θέματα που αφορούν το περιουσιακό, ο οποίος υποστηρίζει ότι με το σύστημα που είχαν δημιουργήσει στη Γερμανία για διευθέτηση περιουσιακών θεμάτων μόνο το 23% του προβλήματος είχε λυθεί με επιστροφή της περιουσίας στους ιδιοκτήτες. Γράφει επίσης για το θάνατο νεαρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του, και η “αστυνομία” συνέλαβε την αρραβωνιαστικιά του ενώ από έρευνες βρήκαν τσιγάρο με ναρκωτικά. Η κοπέλα ανέφερε είπε ότι ο νεαρός αγόρασε τα ναρκωτικά από άλλο άτομο στις 11 Σεπτεμβρίου. Η εφημερίδα αναφέρεται και στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (12/09) κατά το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά και η συνοδηγός.

Η εφημερίδα «Κίπρις» (Κύπρος), με τίτλο “Φρικτός θάνατος”, γράφει ότι 29χρονος νεαρός, την ώρα που κάπνιζε τσιγάρο ένιωσε αδιαθεσία και ακολούθως έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε. Η “αστυνομία” συνέλαβε δυο άτομα σχετικά με το θάνατο του νεαρού, την αρραβωνιαστικιά του, 40 χρόνων, και ένα άλλο άνδρα. Γράφει επίσης ότι σε 24 ώρες σημειώθηκαν τρεις ξαφνικοί θάνατοι, τα αίτια των οποίων παραμένουν άγνωστα. Αλλού, με φωτογραφικό υλικό, αναφέρεται σε κατακόμβες, στην περιοχή της πόλης της Αμμόχωστου, σημειώνοντας ότι βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

Η εφημερίδα «Γενί Ντουζέν» (Νέα τάξη), με τίτλο “Η χαρά του Μπαϊραμιού δηλητηριάστηκε”, αναφέρεται στο θάνατο νεαρού από ναρκωτικά, λέγοντας ότι ο νεκρός εντοπίστηκε στο σπίτι του όπου βρέθηκε και το τσιγάρο με τα ναρκωτικά. Γράφει ακόμα ότι η επίσημη αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί μετά από τη νεκροψία. Αλλού γράφει “πάρα τρίχα τραγωδία” και αναφέρεται σε δυστύχημα στο δρόμο Λευκωσίας-Κερύνειας κατά το οποίο ανατράπηκε αυτοκίνητο που οδηγούσε Βρετανός, ο οποίος τραυματίστηκε. Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 8.30 το βράδυ, ενώ τραυματίστηκε και η συνοδηγός. Άλλο θέμα προβάλλει την ιστορία γυναίκας, 42 χρόνων, που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και σε συνέντευξή της στην εφημερίδα η γυναίκα στέλλει το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται.

Από ΚΥΠΕ



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1592