Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις των φίλων του αδικοχαμένου Δημήτρη Στυλιανού «Να είχε πόρτα ο ουρανός να ρθω να την χτυπήσω....»

09.09.2016



Θλίψη για τον άδικο χαμό του 16χρονου Δημήτρη – «Έσβησε» στην άσφαλτο σε τροχαίο που συνέβη χθες βράδυ στην περιοχή των Πολεμιδιών στη Λεμεσό – Βυθίστηκε στο πένθος η οικογένεια του – Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο ο 17χρονος οδηγός του οχήματος

16χρονου Δημήτρη Στυλιανού στο θανατηφόρο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ σε δρόμο της κτηνοτροφικής περιοχής των Πάνω Πολεμιδιών, βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του νεαρού.

Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη όταν ο 17χρονος οδηγός του οχήματος, έχασε τον έλεγχο του μονοκάμπινου οχήματος του, με αποτέλεσμα αυτό να πλαγιολισθήσει, να προσκρούσει βίαια σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού και να ανατραπεί. Ο άτυχος Δημήτρης που ήταν ο συνοδηγός καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητο και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια.

Η κηδεία θα γίνει αύριο η ώρα 12:00 στον Τίμιο Σταυρό στα πάνω Πολεμίδια, παράκληση των φίλων και συγγενών να φορέσουν  άσπρα ρούχα όσοι παρευρεθούν εκεί για το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους.

Μέσα από τα socila media οι φίλοι και συγγενείς του αδικοχαμένου 16χρονου των αποχαιρετούν προκαλώντας ρίγος συγκίνησης.lifenews





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


10791