Στην Πάφο: Απίστευτη σύγκρουση τριών DUCATI αξίας 100 000€ με αυτοκίνητο (ΦΩΤΟ)

06.09.2016



Απίστευτη ταλαιπωρία και άσχημη περιπέτεια έζησαν την Κυριακή τρεις οδηγοί μοτοσικλέττας απο τη Λεμεσό οι οποίοι ταξίδευαν απο την πόλη τους προς την Πάφο και συγκεκριμένα στο δρόμο προς το χωριό Μαμώνια.

Οι οδηγοί των τριών πολυτελών αγωνιστικών μηχανών μάρκας DUCATI οι οποίοι βρίσκονταν μαζί με φίλους τους, επίσης οδηγούς μηχανών DUCATI απώλεσαν τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να ανατραπούν.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress ο πρώτος οδηγός σε στροφή του δρόμου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα η μηχανή να βρεθεί στην άσφαλτο και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με σαλούν αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε άνδρας απο την Πάφο.

Την ίδια κατάληξη είχαν και οι δύο επόμενοι οδηγοί οι οποίοι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τη σύγκρουση έχασαν επίσης τον έλεγχο και βρέθηκαν και αυτοί στην άσφαλτο ενώ οι άλλοι οδηγοί που ακολουθούσαν την πορεία μπόρεσαν να ελέγξουν τις μηχανές και να σταματήσουν με ασφάλεια στην άκρη του δρόμου.

Για καλή τους τύχη οι οδηγοί πέραν απο τις ακριβές και πολυτελείς μηχανές που οδηγούσαν είχαν και καλό εξοπλισμό όπως επαγγελματικές στολές οδήγησης με αποτέλεσμα να μην τραυματιστούν και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress πέραν απο τις μηχανές που ανατράπησαν βλέπετε και τις υπόλοιπες που συνόδευαν την αποστολή.pafospress.com





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


5207