Βίντεο Θύελλα αντιδράσεων: Ρώσοι επιβάτες μπήκαν στο μετρό και άρχισαν να βγάζουν τα μάτια τους

16.08.2016



Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα ακατάλληλο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου μέσα από βαγόνι του μετρό στη Ρωσία.
Οι επιβάτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους βλέποντας σε απόσταση αναπνοής ένα ασυγκράτητο ζευγάρι να μην αντιστέκεται στις σεξουαλικές ορμές του, αδιαφορώντας για τα δεκάδες αδιάκριτα βλέμματα γύρω του!
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι ξεδιάντροποι εραστές άρχισαν να… μπαλαμουτιάζονται, μέχρι που «άναψαν» για τα καλά και βγήκαν από τα ρούχα τους (κυριολεκτικά). Όπως βγήκαν (μεταφορικά) και οι... θεατές (που πλήρωσαν εισιτήριο για απλή μεταφορά και όχι για live πορνό). Έβγαλαν έτσι με τη σειρά τους τα κινητά, βάζοντάς τους υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape σε δημόσιο χώρο της χρονιάς!
Κάποιοι πάντως δεν ήταν και τόσο… ενθουσιασμένοι όπως οι δύο εραστές, αλλάζοντας βαγόνι, αφού με τη… στάση των υποψήφιων πορνοστάρ, η παρέμβασή τους ήταν μάλλον αδύνατη!
Δεν μπορεί όμως να ειπωθεί κάτι τέτοιο και γι΄ αυτήν της αστυνομίας στην Αγία Πετρούπολη (που τυγχάνει να είναι και πολιτιστική πρωτεύουσα της χώρας), αφού φαίνεται πως ψάχνει ήδη το ζευγάρι…
«Πρόκειται για πλήρη αποδόμηση της φυλής μας. Κάποιοι άνθρωποι είναι χειρότεροι και από τα ζώα», έγραψε μία χρήστης των social media, ενώ μία άλλη πρόσθεσε: «Γιατί να μην τους βάλουν φυλακή γι΄αυτό που έκανα; Είμαι σίγουρη πως μετά θα αλλάξουν συμπεριφορά δημοσίως».


 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




1173