Τραγική κατάληξη μετά την εξαφάνιση Κύπριου πατέρα και κόρης: Βρέθηκαν νεκροί σε χωριό

08.08.2016



Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση πατέρα - κόρης, οι οποίοι αναζητούνταν για περισσότερες από είκοσι μέρες, από τους οικείους τους και τις αστυνομικές αρχές.

Ο 68χρόνος πατέρας και η 44χρονη κόρη, Κωνσταντίνος και Ελένη Λοϊζίδου, εντοπίστηκαν νεκροί, σε τοποθεσία κοντά στο χωριό Μπόρσι του δήμου Ανδραβίδας, στην Ηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, βρέθηκαν στα καθίσματα του οχήματος τους, σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ ακόμη δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με ασφάλεια για τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Πατέρας και κόρη βρίσκονταν για οικογενειακές διακοπές στην Ηλεία και εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας Δουνέικων το απόγευμα της 16ης Ιουλίου.

Η γυναίκα του άντρα και μητέρα της κοπέλας όταν είδε ότι η ώρα περνούσε και οι δυο τους δεν γυρνούσαν ανησύχησε και ενημέρωσε συγγενείς και φίλους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πήγαν στην εκκλησία, όμως όταν έφυγαν για να επιστρέψουν στο σπίτι τους χάθηκαν. Οι δικοί τους άνθρωποι αφού τους αναζήτησαν μάταια, πήγαν στην αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής και δήλωσαν επίσημα στην Αστυνομία την εξαφάνιση τους, καθώς είχαν περάσει πλέον 24 ώρες χωρίς να δώσουν ίχνη ζωής.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 68χρονος, ο οποίος από τις μαρτυρίες φαίνεται να έχασε τον προσανατολισμό του, δεν έστριψε μετά την εκκλησία στο δρόμο προς το σπίτι του και προχώρησε προς το χωριό Δουνέικα και ότι μπέρδεψε την περιοχή με την Κουρούτα όπου περνούσε τις διακοπές του με την κόρη του και τη σύζυγό του.

Φαίνεται μάλιστα ότι αναζητούσε το χωματόδρομο που οδηγούσε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που διέμεναν κι έτσι έψαχνε τη διαδρομή σε τέτοιο έδαφος, όμως η έκταση των χωματόδρομων είναι αχανής και γεμάτη πολλά και επικίνδυνα αρδευτικά κανάλια.

Επίσης ο 68χρονος και η 44χρονη αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία χωρίς τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρναν μπορούσαν να επιδεινωθούν με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αν σε αυτά προστεθεί και το γεγονός ότι ο 68χρονος τον τελευταίο καιρό εμφάνιζε απώλεια μνήμης που σε συνδυασμό με την έλλειψη προσανατολισμού, την κόπωση, τον πανικό και την απόγνωση, τότε γίνεται αντιληπτό ότι πατέρας και κόρη βρέθηκαν σε εξαιρετικό κίνδυνο και τελικά δεν τα κατάφεραν.

star.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


648