Πήγε διακοπές και σκοτώθηκε. Θρήνος για τον 22χρονο Γιάννη

05.08.2016



Να είσαι όλο τον χρόνο μέσα στα βιβλία και στην πίεση του Πανεπιστημίου, να αποζητάς στιγμές χαλάρωσης στον τόπο σου και καλοκαιρινές στιγμές και εκεί ο χάρος να σου έχει στήσει καρτέρι;

Λένε οι παλιότεροι ότι δεν μπορείς να αποφύγεις το γραμμένο σου. Ωστόσο είναι κρίμα και άδικο να φεύγουν νέα παιδιά. Παιδιά που έχουν όνειρα να φτιάξουν την ζωή τους. Παιδιά όμορφα. Παιδιά που αποτελούν την ελπίδα μας για το μέλλον.

Δυστυχώς ο Γιάννης ήταν ένα απο αυτά τα παιδιά. Δυσκολεύομαι πολύ να γράψω. Και το κάνω μετά απο παράκληση ενός φίλου του. Μου ζήτησε ν΄ασχοληθώ μαζί του για να μείνει το όνομά του και το «ίχνος» του για πάντα στο διαδίκτυο. Ακόμη και για μια τόσο κακή είδηση.

Ο 22χρονος Γιάννης έχασε πρίν απο λίγες ώρες με τραγικό τρόπο τη ζωή του σε τροχαίο της Σκαλέτας. Ήταν απο το Ρέθυμνό. Το παλικάρι απο το χωριό Κάλυβος σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη και βρισκόταν για τις διακοπές του στην Κρήτη.

Έχασε τη ζωή του λίγο πριν τις 9 το πρωί σε σφοδρή σύγκρουση του οχήματος που επέβαινε με άλλο αυτοκίνητο. Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε ένας ακόμα άνθρωπος.

Καλό ταξίδι μικρέ. Να χαμογελάς απο εκεί ψηλά. Γιατί ήσουν και θα είσαι ωραίος όταν χαμογελάς…gossip-tv.gr



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


651