Η συγκλονιστική μαρτυρία του ανθρώπου που γαντζώθηκε στην πόρτα του μοιραίου φορτηγού του μακελλάρη της Νίκαιας

20.07.2016



Ο 31χρονος Alexander Migues, χειριστής γερανού στο επάγγελμα, είναι ο άνθρωπος που το βράδυ της Πέμπτης πήδηξε και γαντζώθηκε στην πόρτα του μοιραίου φορτηγού στην Promenade des Anglais, προσπαθώντας να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του.  

«Ήταν ενστικτώδες» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όπου και διηγήθηκε τις στιγμές που πέρασε. «Διασταυρώθηκα με το φορτηγό καθώς επέστρεφα με ποδήλατο από τη γιορτή των πυροτεχνημάτων», εξηγεί. «Κάποια στιγμή είπα ότι θα διέσχιζα την Promenade για να πάρω τον ποδηλατόδρομο, κατά μήκος της θάλασσας, για να περάσω πιο γρήγορα», συνεχίζει ο Αλεξάντρ. «Διασχίζοντας τον δρόμο, είδα ανθρώπους να τρέχουν, είδα το φορτηγό και έριξα κάτω το ποδήλατό μου».   Στο τιμόνι, ο Μοχάμεντ Λαχουαϊέζ Μπουλέλ μόλις έχει ρίξει το φορτηγό του στο συγκεντρωμένο πλήθος. Ο Αλεξάντρ πήδηξε επάνω στο φορτηγό και γραπώθηκε από την πόρτα του οδηγού για να προσπαθήσει να τον σταματήσει, εξηγώντας ότι η κίνησή του ήταν «ενστικτώδης». Τότε κοίταξε τον δολοφόνο στο τιμόνι και συνάντησε το βλέμμα του. «Έψαχνε κάτι...το πιστόλι του», συνεχίζει ο Αλεξάντρ.

 Τελικά ο Γαλλο-Τυνήσιος βρίσκει το όπλο του και σημαδεύει τον 31χρονο που αφήνει το πόμολο της πόρτας του φορτηγού: «Παρά αυτό που έκανα, αγαπώ τη ζωή μου», σχολιάζει τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία. 





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2526