Νέες δηλώσεις της μητέρας του Φάνου Καλοψιδιώτη σε ελληνικό κανάλι (βίντεο)

19.07.2016



Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, η μητέρα του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη, Κούλα, μίλησε για όλα όσα αφορούσαν τις δολοφονικές απόπειρας κατά του γιου της και την συνωμοσία ανθρώπων της νύχτας που κατάφεραν να εξοντώσουν τον επιχειρηματία.

Η Κούλα Καλοψιδιώτη μίλησε στην ελλαδική εκπομπή «Αποκαλυπτικά», υποστηρίζοντας ότι οι λόγοι της δολοφονίας του είναι γνωστοί στην Κύπρο.

«Ο Φάνος ήταν εναντίον των ναρκωτικών, ήταν πολέμιος των ναρκωτικών, ένα παιδί αθώο, πανέξυπνος μεν αλλά αθώος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε σε αντιζηλίες που υπήρχαν στο χώρο των επιχειρήσεων, αφού το γεγονός ότι δραστηριοποιήθηκε επιαγγελματικά σε πολλά επίπεδα, ενοχλούσε κάποιους.

Υποστήριξε μάλιστα ότι ο Φάνος, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο από την Αμερική την δεκαετία του 90, δεν επιθυμούσε να επιστρέψει πίσω όπως τον παρότρυνε η οικογένεια του μετά την πρώτη απόπειρα κατά της ζωής του, η οποία κατέληξε σε λουτρό αίματος με το θάνατο των φρουρών ασφαλείας του στην Αγία Νάπα.

«Λόγω εγωισμού δεν έφευγε», παραδέχθηκε η Κούλλα Καλοψιδιώτη.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη.

tvonenews.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


798