Φονικό Αγίας Νάπας: Όσα έγιναν το πρωί στο δικαστήριο Κλειδί σε όλα φέρεται να είναι Μπένης-Πένταυκας

09.07.2016



Συνεχίστηκαν οι αποκαλύψεις στο δικαστήριο Λάρνακας όπου οδηγήθηκαν οι 4 ύποπτοι του φονικού της Αγίας ναπας. Άνθρωπος κλειδί σε όλα φαίνεται πως ήταν τελικά ο Mάριος Χριστοδούλου (Μπένης) αφού σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης ο Μπένης φαίνεται να ενοικίασε δύο διαμέρισματα και στην Λεμεσό.  Στο ένα διέμενε ο ίδιος με την 29 χρόνη συντοφο του και στο άλλο οι δύο Αλβανοί εκτελεστές λίγες μέρες πριν μεταφερθούν στην Αγία Νάπα για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με τον ανακριτή φαίνεται πως ο Πένταυκας ο οποίος τελεί υπό κρατηση είναι εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης οχήματος, που ταιριάζει με τον τύπο και την περιγραφή του οχήματος που χρησιμοποιήθηκε στην διαφυγή των δραστών από την σκηνή εγκλήματος.

Kαι άλλα διαμερίσματα στο μικροσκόπιο

Εκτός από το διαμέρισμα της Λεμεσού φαίνεται πως οι Αλβανοί εκτελεστές διεμεναν σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης και σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα, στο οποίο διαμένει υπάλληλος του Πένταυκα και φαινεται πως τα κλειδιά τους τα παρέδωσε ο ίδιος όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο. Ήδη το συγκεκριμένο διαμερίσμα ερευνηθηκε και λήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικες εξετάσεις. Οι τέσσερις ύποπτοι θα παραμείνουν υπό κράτηση για άλλες οκτώ ημέρες.

Δρακόντεια μέτρα για μεταφορά των υπόπτων στο δικαστήριο

Κάτω από δράκοντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου Λάρνακας οι τέσσερις από τους εξι υπόπτους για το φονικό της Αγίας Νάπας. Από νωρίς το πρωί πανοπλα μέλη της αστυνομίας είχαν στήσει ομπρέλα προστασίας γύρο από το δικαστήριο αφού οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών τους είχαν θέσει σε κόκκινο συναγερμό. Την ίδια ώρα συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου για εντοπισμό του Αλβανου εκτελεστή καθώς επίσης και άλλων τριών προσώπων και συγκεκριμένα πρόκειται για  το πρόσωπο που μετέφερε τον 32χρονο που ομολόγησε σε σημείο στη Λευκωσία όπου κλάπηκε, λίγες ημέρες προηγουμένως, το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό  Το πρόσωπο που μετέφερε το κλοπιμαίο όχημα στην έπαυλη στην Αγία Νάπα την οποία ενοικίασε ο 32χρονος ύποπτος καθώς επίσης και το πρόσωπο το οποίο έκαψε το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά και τη διαφυγή των εκτελεστών, μερικές ώρες  μετά το  έγκλημα.

 

 

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα




3662