Τραγικός θάνατος για τον οδηγό: Εκτινάχθηκε απο την σύγκρουση και τον πάτησε το ίδιο το λεωφορείο

07.07.2016



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, μεγάλο λεωφορείο αφού απέκοψε το κεντρικό κιγκλίδωμα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε διαδοχικά με πέντε ιδιωτικά οχήματα και ακολούθως ακινητοποιήθηκε στο τσιμεντένιο διαχωριστικό. Έγιναν αποπαγιδεύσεις τραυματιών με ή χωρίς τη χρήση εργαλείων και έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του Υπουργείου Υγείας στο ΤΑΕΠ Λευκωσίας.

Στην αρχή της βύθισης της λεωφόρου Αρχαγγέλου μικρό αυτοκίνητο προσπέρασε το λεωφορείο και αμέσως έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον οδηγό του λεωφορείου να φρενάρει απότομα για να αποφύγει τη σύγκρουση. Το λεωφορείο χτύπησε στο τοίχωμα της βύθισης με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί έξω ο οδηγός.

Εν συνεχεία το λεωφορείο συνέχισε ακυβέρνητο την πορεία του και αφού πέρασε πάνω από τον οδηγό, γκρέμισε το διαχωριστικό κιγκλίδωμα και περάσε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με οχήματα που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση και ακινητοποιήθηκε στο τείχωμα της βύθισης του αντίθετου ρεύματος. Ο 61χρονος οδηγός του λεωφορείου βρήκε ακαριαίο θάνατο. Ο δρόμος έχει κλείσει, με την Αστυνομία να καλεί τους οδηγούς να χρησιμοποιούν την λεωφόρο Τροόδους ή τον δρόμο προς το Μακάριο Στάδιο.

philenews





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2691