Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του θανατηφόρου τροχαίου για την 18χρονη Πέλλα: 'Eνα αδέσποτο στο δρόμο!

06.07.2016



Τα ξημερώματα της Τρίτης, η μόλις 18 ετών,Πέλλα Κουτεντάκη, έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή των Μοιρών στην Κρήτη. Η κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος της. Το ΙΧ στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε δέντρο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν αδέσποτο που πετάχτηκε στο δρόμο. 

Εξαιτίας της σφοδρότητας της πρόσκρουσης η άτυχη κοπέλα πετάχτηκε αρκετά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο 20χρονος οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά.

Η άτυχη Πέλλα Κουτεντάκη, ήταν ανιψιά του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη. Η  κοπέλα μόλις είχε τελειώσει το λύκειο και είχε δώσει πανελλήνιες.Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία των Μοιρών αλλά και την υπόλοιπη Κρήτη. Από το πρωί πλήθος φίλων της Πέλλας θρηνούν στο facebook με τους περισσότερους να μην πιστεύουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Η κηδεία της άτυχης 18χρονης θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, στις 11.00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, στις Μοίρες.Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας και η αδερφή της.

athensmagazine.gr





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα

Χρώμα στα μαλλιά: Οι 10 τάσεις που προτείνουν οι celebrity hairstylists για τον φετινό χειμώνα Διάβασε περισσότερα




2588