Σοκ: Αποκαλύπτουμε πως ματαιώθηκε διπλή δολοφονική ενέδρα σε Φάνο και Αλεξούι 4 μέρες πριν το φονικό!

03.07.2016



Μεγαλύτερο μακελειό ήταν έτοιμοι να κάνουν οι εκτελεστές του Φάνου Καλοψιδιώτη τέσσερις μέρες πριν το την στυγερή δολοφονία του καθώς όπως πρώτοι αποκαλύψαμε το συμβόλαιο θανάτου περιλάμβανε και τον Αλέξη Μαυρομιχάλη στενό φίλο του Φάνου Καλοψιδιώτη. Η απόφαση του επιχειρηματία να μπεί συναίτερος στην συγκεκριμένη ταβέρνα ευκόλυνε τα σχέδια των ηθικών αυτουργών που ήθελαν με οποιονδήποτε τρόπο να τον βγάλουν απο την μέση. Τα σχέδια τους ήταν πιο εύκολα καθώς γνώριζαν πως η συγκεκριμένη ταβέρνα δεν είχε κάμερες παρακολούθησης αλλά ούτε και τα διπλανά υποστατικά και ο δρόμος διαφυγής σε ενδεχόμενη δολοφονική ενέδρα θα ήταν πανεύκολος και πιο ασφαλής.

Και η μεγάλη ευκαιρία σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dailystarscyprus.com ήρθε την Κυριακή του κατακλυσμού στις 19 Ιουνίου. Ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε κάνει κράτηση σε νυχτερινό μαγαζί και θα διασκέδαζε εκείνο το βράδυ στην Αγία Νάπα. Στην παρέα του φαίνεται να ήταν και ο στενός του φίλος Αλέξης Μαυρομιχάλης. Οι δυο τους εκείνο το βράδυ θα δειπνούσαν προηγουμένως στην συγκεκριμένη ταβέρνα. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή οι εκτελεστές το γνώριζαν καθώς ήταν stand by τις τελευταίες μέρες μόλις τους δοθεί η ευκαιρία να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου. Ο εντολέας είχε και τα δυο του θύματα στο ίδιο μέρος και μια τέτοια δολοφονική ενέδρα θα ήταν για εκείνον η ιδανική ευκαιρία να ολοληρώσει τους ανοιχτούς λογαριασμούς φαίνεται να είχε και με τους δυο. 

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πηγές τα δολοφονικά σχέδια των εκτελεστών ανατράπηκαν όταν τελευταία στιγμή ο Αλέξης Μαυρομιχάλης αποφάσισε να μην έρθει Αγία Νάπα με αποτέλεσμα και ο Φάνος Καλοψιδιώτης να μην πάει στην ταβέρνα αλλά και να ενημερώσει και την παρέα του πως δεν θα πάει ούτε στον Γιώργο μαζωνάκη θέλοντας να ξεκουραστεί στο σπίτι του. Είναι αντιληπτό σε όλους πως μια δολοφονική ενέδρα ιδιαίτερα την ημέρα του κατακλυσμού σίγουρα θα άφηνε πίσω του περισσότερα θύματα. 

Δείτε εδώ: Aleks Burreli: Πως ο δολοφόνος του Φάνου Καλοψιδιώτη πυροβόλησε κατά λάθος τον συνεργό του;

Δείτε εδώ: Ποιος πρότεινε στον Φάνο να προσλάβει τον Σέρβο φρουρό. Που στρέφονται οι έρευνες των αρχών
 

 

 



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


6355