Σοκαριστικό μήνυμα Καλοψιδιώτη στον εκτελεστή του:«Αυτοί που σε έβαλαν να με σκοτώσεις ρε αλήτη είναι η Αστυνομία»!!!!

30.06.2016



Το 2014 ο Φάνος Καλοψιδιώτης καλούσε τον δράστη του πενταπλού φονικού του '12 να αποκαλύψει τους ηθικούς αυτουργούς, φωτογραφίζοντας την Αστυνομία.

Ο ρόλος κάποιων μελών της Αστυνομίας στα θέματα που σχετίζονται τόσο με τον πενταπλό φόνο το 2012 στην Αγία Νάπα όσο και με το μακελειό πριν από μία εβδομάδα με τέσσερις νεκρούς θα πρέπει με κάποιον τρόπο να ξεκαθαριστεί. Ο Φάνος Καλοψιδιώτης είναι πλέον γνωστό ότι διατηρούσε στενή φιλία με αστυνομικούς, ενώ ο ίδιος ισχυριζόταν ότι η Αστυνομία φέρει ευθύνη για μια σειρά από εγκληματικές ενέργειες με στόχο τον ίδιο. Τα πράγματα ίσως να ήταν πιο απλά αν δεν υπήρχαν δέκα συνολικά νεκροί (πέντε το 2012, ο Γιάννος Καλοψιδιώτης το 2014 και οι τέσσερις την περασμένη Πέμπτη). 

Με θέλουν νεκρό
Ο Φάνος Καλοψιδιώτης, στις 3 Απριλίου του 2014, θέλησε να απαντήσει στον δράστη του πενταπλού φόνου Δημήτρη Μαμαλικόπουλο με ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Βήμα» των Αθηνών. Αφορμή ήταν κάποιες τοποθετήσεις που αποδίδονταν στον Μαμαλικόπουλο, με υπογραφή Δημήτρης Μαρκόπουλος, σε σχέση με τα δικαιώματα των καταδίκων. Σε εκείνη την ανάρτηση ο Φάνος Καλοψιδιώτης έγραψε: «Βρε Μαμαλικόπουλε, δεν ντρέπεσαι λίγο λέω εγώ. Σκότωσες 5 παιδιά στην Κύπρο για 30 αργύρια, βρε αλήτη, και εξυπηρέτησες αυτό που δήθεν πολεμάς στην Ελλάδα, ρε ρουφιάνε. Το λυπηρό με εσάς τους βλάκες τους ναρκομανείς είναι ότι δεν καταλαβαίνετε ποιανού συμφέροντα εξυπηρετείτε.
Στην προκειμένη περίπτωση εξυπηρέτησες τα συμφέροντα της Αστυνομίας Κύπρου, με το να κυνηγήσεις εμένα και να κάνεις τόπο στους συνεργάτες της Αστυνομίας Κύπρου, που το μόνο κοινό που έχουν μεταξύ τους είναι τα οικονομικά συμφέροντα από την πώληση ναρκωτικών και τον τζόγο.

Συνεργάστηκες για να εκτελέσεις το έργο της Αστυνομίας Κύπρου, γιατί αυτοί που σε έβαλαν να με σκοτώσεις είναι η Αστυνομία και οι συνεργάτες της. Χαράμισες 5 ψυχούλες για το τίποτα και στο γράμμα σου εδώ (σ.σ. δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του «Βήματος») μιλάς για θέματα ηθικής. Πού τη βρήκες την ηθική, αφού δεν μετανοείς για αυτό που έκανες και να καταθέσεις τους ρουφιάνους που σε παρέσυραν να κάνεις αυτό το κακό; Γελάνε τώρα αυτοί μαζί σου. Κάν’ το για να ησυχάσει λίγο το πνεύμα σου. Και να το θυμάσαι , στην Κύπρο δούλεψες για το συμφέρον της Αστυνομίας, γιατί αυτοί μονάχα είναι που με θέλουν νεκρό. Φάνος».
Την άποψη αυτή είχε διατυπώσει ο Καλοψιδιώτης και σε επιστολή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά τον πενταπλό φόνο το 2012.

Λουλουδοπόλεμος
Την ίδια ώρα που ο Καλοψιδιώτης ισχυριζόταν ότι τον θέλει νεκρό η Αστυνομία, αποδεικνύεται πως διατηρούσε στενές σχέσεις και κουμπαριές με αστυνομικούς. Το 2012 ένας αστυνομικός είχε μετατεθεί από την επαρχία Αμμοχώστου γιατί, σύμφωνα με τον τότε αστυνομικό διευθυντή, είχε θεαθεί στα μπουζούκια να ραίνει με λουλούδια τον τραγουδιστή μαζί με τον Καλοψιδιώτη. Οι πληροφορίες είχαν διαβιβαστεί στον τότε υπαρχηγό της Αστυνομίας με υπηρεσιακό σημείωμα. Ο αστυνομικός προσέφυγε στο δικαστήριο χαρακτηρίζοντας ανυπόστατες τις πληροφορίες εναντίον του και πέτυχε την ακύρωση της μετάθεσης, καθώς δεν μπορούσε να δικαιολογηθεί.

Ο Φ. Καλοψιδιώτης θεωρούσε τον τότε αστυνομικό διευθυντή Αμμοχώστου ως άνθρωπο που του προκαλούσε συνεχώς προβλήματα και τον παρενοχλούσε. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, υπάρχει ένα θέμα με τη στάση μελών της Αστυνομίας που παρουσιάζονται είτε ως φίλοι του Φ. Καλοψιδιώτη είτε ως φίλοι των αντιπάλων του. 

Πηγή: http://politis.com.cy



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2206