Πυρκαγιές: Ο παππούς του 12χρονου ξεσπά – «Ντρέπομαι να λέω πως είμαι άνθρωπος»

26.06.2016



Ο παππούς του 12χρονου που φέρεται να ευθύνεται για την πυρκαγιά στην περιοχή Σολέας έσπασε τη σιωπή του.

Να ψάξουν αλλού τους ενόχους για την έκταση της φωτιάς και όχι σε ένα 12χρονο παιδί, είπε μεταξύ άλλων ο παππούς.

Καταρρακωμένος φαίνεται να είναι ο παππούς του 12χρονου σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη» της Κυριακής. Δημοσιογράφος που βρέθηκε στην περιοχή συνομίλησε μαζί με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά που κατέκαψε πάνω από 70 χιλιάδες δέντρα στην περιοχή Σολέας.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην εφημερίδα, ντρέπεται να λέει πως είναι άνθρωπος μετά που άκουσε τα όσα λέγονται τις τελευταίες ημέρες και θα προτιμούσε να καεί ο ίδιος παρά το δάσος. Διερωτήθηκε επίσης για το πώς μπορούν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι ο ίδιος ενοχοποίησε τον εγγονό. Επίσης θεωρεί πρωτάκουστο να παίρνει κανείς ανάκριση από ένα παιδί τέσσερεις ώρες χωρίς την παρουσία παιδοψυχολόγου.

Σε ότι αφορά την πυρκαγιά, δηλώνει πως ο ίδιος επικοινώνησε με την Πυροσβεστική για να τους αναφέρει το γεγονός. Μάλιστα, αν και είχε ειδοποιήσει πως επρόκειτο για μεγάλη διαστάσεως φωτιά η υπηρεσία προς έκπληξη του απέστειλε μια «σίκλαν» για να την σβήσει, όπως χαρακτηριστικά την περιέγραψε, και τότε κατάλαβε πως τα πράγματα δεν θα πήγαιναν καλά.

Τέλος, εκτιμά πως εάν υπήρχαν δυνάμεις η φωτιά θα μπορούσε να αποκοπεί όσο ήταν ακόμη στην αυλή του, αφού όταν έφτασαν οι ενισχύσεις ήταν πλέον αργά.

politis



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1491