Φάνος Καλοψιδιώτης: Σοκάρει η 13σέλιδη επιστολή στον Αναστασιάδη για διεφθαρμένους αστυνομικούς και δολοφονικές απόπειρες

25.06.2016



Ο δολοφονηθέντας επιχειρηματίας, Φάνος Καλοψιδιώτης, είχε αποστείλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, επιστολή μέσω της οποίας ζητούσε προστασία, μετά το πενταπλό φονικό της Αγίας Νάπας, το οποίο γνώριζε πως ο κύριος στόχος ήταν ο ίδιος. Μέσα από την επιστολή ανέφερε ονόματα και γεγονότα με λεπτομέρειες.

Εγκληματικές παραλείψεις, συγκάλυψη και υπόνοιες για διαφθορά στις τάξεις της Αστυνομίας, καταγγέλλει ο επιχειρηματίας στην επιστολή που απέστειλε πριν από δύο χρόνια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, περιγράφοντας τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν από το 2005, με την άφιξη του στην Κύπρο από τις ΗΠΑ, με αποκορύφωμα το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα και την απόπειρα κατά της ζωής του το 2012.

Ο δολοφονηθείς πλέον επιχειρηματίας, κάνει λόγο για κακόβουλες επιθέσεις από την Αστυνομία εναντίον του ιδίου, συγγενικών του προσώπων και των επιχειρήσεων του.

Παράλληλα αναφέρεται σε εγκληματική αμέλεια εκ μέρους στελέχους της Αστυνομίας, στο οποίο είχε δώσει όλα τα στοιχεία για την απόπειρα δολοφονίας κατά της ζωής του, χωρίς ο ίδιος να προχωρήσει σε έρευνα ζωτικών πληροφοριών που του είχε επισυνάψει υπό μορφή email και γραπτών μηνυμάτων.

Μάλιστα αναφέρεται στον καταζητούμενο Αλβανό Ε.P για την έρευνα του πενταπλού φονικού, τον οποίο ο ίδιος εντόπισε, παραδίδοντας τα στοιχεία στο στέλεχος της Αστυνομίας, που έχασε στη συνέχεια επαφή μαζί του, αποτυγχάνοντας να τον πείσει να έρθει στην Κύπρο.

Την ίδια ώρα αναφέρει ότι δεν του επέτρεψαν να έρθει σε επαφή με τον καταδικασθέντα για τις δολοφονίες, Τάσο Τσεχιλίδη, ο οποίος διατύπωνε συνεχή αιτήματα μέσα από την φυλακή για να έρθει σε επαφή με τον επιχειρηματία.

Τέλος, ο Φάνος Καλοψιδιώτης είχε καταγγείλει απροθυμία της Αστυνομίας να του παρέχει προστασία, καθώς διατύπωνε εκ νέου φόβους για τη ζωή του.

Διαβάστε αυτούσιο ολόκληρο το συγκλονιστικό περιεχόμενο της επιστολής, το οποίο στάλθηκε επίσης στον Βοηθό και Γενικό Εισαγγελέα, τον Υπουργό Δικαιοσύνης και την Επίτροπο Διοικήσεως.

epistoli1

epistoli2

epistoli3

Πηγή: tvonenews





Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


9792