Δείτε καρέ-καρέ σε βίντεο πως οι εκτελεστές δολοφόνησαν τον Καλοψιδιώτη και το ζευγάρι

24.06.2016



Στυγερό έγκλημα σημειώθηκε χθες βράδυ στην Αγία Νάπα. Νεκρός επιχειρηματίας Φάνος Καλοψιδιώτης 51 χρόνων, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου 46 χρόνων, η σύζυγος του Σκεύη Χατζηευθυμίου, 39 χρόνων και ένας αλλοδαπός 41 χρόνων.

Ο γνωστός επιχειρηματίας βρισκόταν σε εστιατόριο στην Αγία Νάπα, όπου γύρω στις 22:00 το βράδυ, δύο κουκουλοφόροι εισήλθαν σε αυτό και άρχισαν να πυροβολούν με πιστόλια και αυτόματα όπλα. 

Μαζί με τον επιχειρηματία, βρίσκονταν άλλα πέντε άτομα, ενώ σε διπλανό τραπέζι βρίσκονταν τρεις φρουροί ασφαλείας του επιχειρηματία

Από του πυροβολισμούς, νεκρός έπεσε ο Φάνος Καλοψιδιώτης, ο αστυνομικός Ηλίας Χατζηευθυμίου και η σύζυγος του Σκεύη.
 
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που φαίνεται να ακολούθησε μεταξύ των δραστών και των φρουρών ασφαλείας του επιχειρηματία, σκοτώθηκε ένας από τους δράστες, 41 χρόνων αλλοδαπός.
 
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν επίσης δύο άτομα, ένας αστυνομικός που υπηρετεί στη Λευκωσία και βρισκόταν στο ίδιο τραπέζι με τον επιχειρηματία και ένας Ελληνοκύπριος φρουρός ασφαλείας του Καλοψιδιώτη. 

Η κατάσταση του αστυνομικού θεωρείται κρίσιμη και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου εδώ και αρκετές ώρες υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Σημειώνεται ότι ο νεκρός και ο τραυματίας αστυνομικός βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Από τους πυροβολισμούς γλίτωσαν τα δύο παιδιά του νεκρού αστυνομικού, ηλικίας 13 και 14 ετών που βρίσκονταν μαζί με τους γονείς τους για δείπνο.
 

 Πηγή: ant1wo.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


2074