Συγκλόνισε ο γιος του ηρωα Μάριου Αριστοτέλους: Η υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα του (Βίντεο)

22.06.2016



Σε κλίμα συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης, που προκάλεσε μέχρι και λιποθυμίες, κηδεύτηκε ο 44χρονος δασοπυροσβέστης Μάριος Αριστοτέλους, που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος, κατά την προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην περιοχή της Σολέας.
Πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρχηγοί κομμάτων, βουλευτές, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του αδικοχαμένου ήρωα πυροσβέστη, έδωσαν το παρόν τους στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους, στη Δένεια, για να του απευθύνουν το ύστατο «χαίρε».
Η κηδεία του αδικοχαμένου δασοπυροσβέστη τελέστηκε στο χωριό Δένια στην είσοδο του οποίου αναρτήθηκε πανό το οποίο αποχαιρετούσε τον Ήρωα Μάριο.
 Με τη συνοδεία πυροσβεστικού οχήματος, οδηγήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους στη Δένια.

Συγκλόνισε ο γιος του
Την υπόσχεση ότι εάν χρειαστεί θα συνεχίσουν αυτό που άφησε ο πατέρας τους, έδωσε κατά τον επικήδειο του ο μεγαλύτερος γιος του Μάριου Αριστοτέλους. Σημείωσε πως όσο περήφανος ήταν αυτός για εκείνο και τον αδερφό του άλλο τόσο είναι και αυτοί για το πατέρα τους.
 
Αποχαιρετούμε ένα μεγάλο άνθρωπο 
Στον επικήδειο που ανέγνωσε ο Υπουργός Γεωργίας Νίκος Κουγιάλης, ανέφερε ότι «αισθανόμαστε τιμή γιατί αποχαιρετούμε έναν μεγάλο άνθρωπο που δίδαξε - και θα συνεχίσει με το παράδειγμα του να το πράττει στις επόμενες γενιές - για το τι πραγματικά εστί καθήκον προς τον συνάνθρωπο, καθήκον προς την κοινότητα, καθήκον προς την πατρίδα». Τόνισε ότι ο Μάριος Αριστοτέλους έδωσε τιτάνια μάχη με τις φλόγες «ως πραγματικός ήρωας, μέχρι και την τελευταία στιγμή, μέσα στο βυτιοφόρο μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του», και υπερασπίστηκε τα δάση μας «με γενναιότητα και θάρρος».

Πηγή: lifenewscy.com



Κάντε κλικ στην καθημερινότητα των σταρς







Οι φορές που η Κέιτ Μίντλετον αντέγραψε το iconic στιλ της Νταϊάνα ή φόρεσε ακριβώς τα ίδια!

«Δεν έχω τίποτα να φορέσω» με γεμάτη γκαρνταρόμπα - Αυτή είναι η λύση Διάβασε περισσότερα

Φιλίππα Καρσερά: Το festive look της με sequin top που έκλεψε τις εντυπώσεις (φωτο) Διάβασε περισσότερα

Αννίτα Δημητρίου: Τόλμησε να φορέσει το πιο αναπάντεχο χρώμα του χειμώνα Διάβασε περισσότερα


1823